Obrázek článku

V neděli hostí B-tým v Pozorce Duklu

V neděli 29. května hostí B-tým Sklářů v rámci 27.kola skupiny B Fortuna České fotbalové ligy tým FK DUKLA PRAHA B. Utkání má výkop dopoledne v 11:00 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Dubí - Pozorce v Tyršově ulici. 

Jako hlavní rozhodčí byl k utkání delegován devětadvacetiletý Jan Všetečka z České Lípy. Na čarách mu budou asistovat pánové Antonín Bohata a Michal Milner. Delegátem utkání je pan Tomáš Průcha.

FK DUKLA PRAHA B dosud ve 26 odehraných soutěžních kolech získala celkem 38 bodů s bilancí 11 výher - 5 remíz - 10 porážek se skóre 47:41. Tato bilance aktuálně řadí svěřence hlavního trenéra Aleše Majera a jeho asistenta Tomáše Kubánka na 8.místo tabulky ČFL skupiny B, o jediný bod před FK Teplice B, kterým aktuálně patří 9.místo.

V jarní části má pražská Dukla aktuální bilanci z 11 odehraných kol 5 výher, 1 remízu a 5 porážek se skóre 21:19, když porazila Zápy (3:1), Pardubice B (3:0), Přepeře (1:0), Ústí nad Orlicí (6:1) a Slovan Liberec B (2:1), remizovala s Chlumcem nad Cidlinou (1:1) a prohrála s Hradcem Králové B (0:2), s Velvary (0:1), s Bohemians Praha B (0:1), s FK Jablonec B (3:5) a s FK Mladá Boleslav B (3:6).

V podzimní části ligové soutěže se oba týmy střetli v neděli 17.října 2021 na přírodním trávníku hřiště SK Viktorie Jirny a vzájemné utkání skončilo výhrou domácích 3:0 po dvou brankám Kim Seung Bina a jedné Hudce.

O minulém víkendu Dukla prohrála 3:6 na domácím hřišti s týmem FK Mladá Boleslav B, když branky Dukly vstřelili Hodek, Hrubeš a Varačka. 

Tepličtí v neděli prohráli 1:2 v Brozanech nad Ohří s místním Sokolem, když se za Teplice trefil Dominik Procházka pro přihrávce Martina Lukáše.

Skláři proti pražské Dukle zabojují o další mistrovské body a budou chtít odčinit smolnou porážku z Brozan.

PREVIEW

Stínadla TV