Obrázek článku

V neděli je tu důležitý souboj s Pardubicemi!

V neděli se teplický tým utká od 16:00 doma s Pardubicemi, půjde o důležitý souboj, který může domácímu týmu pomoci v posunu do klidných vod v rámci tabulky FORTUNA:LIGY. "Je to velice důležitý zápam jak pro nás, tak pro Pardubice. Bylo by na čase Pardubice už také poprvé v lize zdolat, přišlo by to totiž v ideálním čase, abychom jim odskočili a nechali je v tabulce za sebou," přeje si trenér Jiří Jarošík.

Žlutomodrým se na Pardubice v nejvyšší soutěži nedaří, z pěti utkání, které po postupu do ligy s východočechy odehráli, nezískali ani bod. "S týmem jsme bilanci vůbec neřešili, soustředili jsme se jen na sebe, abychom měli dobrou přípravu a tréninky na zápas. Pardubice budeme samozřejmě řešit, ale hlavně jejich styl hry a podobně. Věřím, že sérii si nikdo nepřipouští, ale každá série jednou končí a já doufám, že tahle skončí teď o víkendu. Moc by nám to pomohlo," burcuje Jarošík.

V uplynulé reprezentační přestávce teplický tým dával dohromady drobná zranění a nyní už se chystá na další ligové kolo. "V prvním týdnu jsme doléčovali bolístky, měli jsme i nějaký teambuilding a teď jsme do toho zase pořádně šlápli. Čekali jsme ještě na hráče z reprezentací, doufám, že se nám nikdo nezraní a budeme pokračovat dál, protože teď se mi tréninky moc líbily, tak věřím, že to v neděli dotáhneme do vítězného konce," dodává závěrem kouč Teplic.

Předprodej vstupenek na utkání probíhá na webových stránkách ZDE a současně ve sběrnách Sazky. Utkání Teplice - Pardubice bude rozhodovat Petr Hocek s asistenty Jakubem Šimáčkem a Michalem Novákem, čtvrtým rozhodčím bude Pavel Orel. U VARu budou Tomáš Klíma a Jakub Hrabovský.

Stínadla TV