Obrázek článku

V neděli se hraje odveta baráže

V neděli odpoledne čeká na teplické hráče odvetné utkání barážového duelu s Vlašimí. Do středočeského města si svěřenci Jiřího Jarošíka přiváží třígólové vedení. "Když jsem viděl 1. poločas, říkal jsem si, že to bude těžké, nakonec máme skvělý výsledek. Ale je to jen poločas, první krok, musíme udělat ještě jeden," říká teplický kouč.

Žlutomodří ale rozhodně nechtějí nic podcenit, protože domácí po prvním zápase neskládají zbraně. "Máme zkušenější tým, v tom mám výhodu. Říkat něco je zbytečné, všichni vidí a cítí, že to bude ještě náročné," dodává Jarošík a dvougólový střelec z prvného utkání Jan Fortelný ho doplňuje: "My počítáme, že Vlašim nic nezabalí. Teď už nemá co ztratit, půjde na to na sto deset procent. Pro nás je to teprve první krok, ještě není nic hotového. Máme skvělou výchozí pozici, ale musím si udržet agresivitu a předvádět týmový výkon. Musíme zapomenout na to, co jsme v sezoně převedli. Mám tím na mysli ty špatné věci. Bude nový zápas, zase musíme vyhrát a ligu si zasloužit."

Do Vlašimi se vypravuje také autobus, který pro příznivce vypravil klub. Ten zaplnilo více než sedm desítek příznivců, další se pak chystají po vlastní ose automobily. "Děkuji fanouškům za kulisu, kterou nám vytvořili v prvním zápase. Hnali nás dopředu. Myslím, že jsme se jim výkonem odvděčili. Věřím, že přijedou za námi do Vlašimi v co největší počtu," přeje si Fortelný. Vstupné na utkání je 80 Kč, vstupenky budou v prodeji přímo na místě. Utkání startuje v 16:00.

Stínadla TV