Obrázek článku

V neděli zahají B-tým v Pozorce nový ročník ČFL

Již tuto neděli 7. srpna zahájí B-tým Sklářů nový soutěžní ročník 2022/23 skupiny "B" ČESKÉ FOTBALOVÉ LIGY proti jednomu z favoritů celé ČFL, proti týmu SK SOKOL BROZANY. Utkání má výkop dopoledne v 11:00 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Dubí - Pozorce v Tyršově ulici číslo popisné 303 ( mapa ZDE )

Jako hlavní rozhodčí utkání odřídí čtyřiačtyřicetiletý Václav Kubec. Na čarách mu budou s praporkem asistovat Antonín Bohata a Zuzana Špindlerová. Delegátem utkání je pan Slavomír Kozel.

SK SOKOL BROZANY v minulém soutěžním ročníku ČFL získal celkem 48 bodů s bilancí 13 výher - 9 remíz - 8 porážek s aktivním skóre 43:38. S touto bilancí obsadili svěřenci hlavního trenéra Jiřího Němce a jeho asistentů Romana Potočného staršího a Jiřího Šmidrkala v soutěžním ročníku 2021/22 konečném 5.místo.

Poslední vzájemné utkání tento rok na jaře sehráli oba týmy v neděli 22.května v Brozanech a tento duel nakonec skončil výhrou domácích 2:1 po poločase 0:0. Za Brozany vstřelil obě branky Dominik Šup a za Teplice skóroval Dominik Procházka.


FK TEPLICE - AKTUÁLNĚ:


Nově se tvořící B-tým Sklářů v derby proti favoritovi z Brozan pod taktovkou trenérů Ladislava Jamricha a Admira Ljevakoviče zabojuje v neděli dopoledne o první mistrovské body v nové sezóně 2022/23.

"Přijďte nás povzbudit. Těšíme se na Vás."

Ladislav Jamrich, trenér

PREVIEW

Stínadla TV