Obrázek článku

V sobotu přijede na Stínadla Liberec

Severočeské derby Teplice – Liberec, které se bude hrát v rámci 13. kola FORTUNA:LIGY v sobotu od 15 hodin v AGC Aréně Na Stínadlech, bude pro oba celky velmi důležité. Slovan se pozvolna odlepuje ze dna tabulky, domácí „skláři” naopak už osm kol nevyhráli a na patnáctém místě jsou jak přikované.

„Sobotní zápas musíme zvládnout. Nechci na nás vytvářet nějaký tlak, ale všichni si tu jeho důležitost uvědomuje. Ve středu jsme hráli pohár se Spartou, 70 minut jsme hráli o deseti. Věřím, že nám to síly nevezme. Myslím, že jsme dobře trénovaní. Pokud někdo bude bolavej a unavenej, tak v sobotu nemůže do zápasu jít. Půjde o hodně. Musíme

„Žlutomodří” v poháru několik jmen pošetřili, změny v sestavě ale nebyly až tak razantní, několik hráčů muselo do boje i v nabitém programu. „Chtěli jsme trošku pošetřit síly na Slovan, ale vinou vyloučení se nám to vůbec nepovedlo. Na druhou stranu musím říct, že my se na Spartu těšili, chtěli jsme se poprat o postup, nedávali jsme pohár na druhou kolej. Zápas ale ovlivnil ten začátek, pak už bylo po fotbale. Zbytek zápasu byl pro mě i pro fanoušky zbytečný. Mně to sedmdesát minut vůbec nebavilo," říkal upřímně trenér Teplic Jiří Jarošík.

Z marodky se mu zatím vrátil Lukáš Mareček, který nastoupil do utkání proti Spartě, na lavičce už byl připravený Jakub Mareš. Liberec naposledy doma porazil 2:0 Sigmu Olomouc a v tabulce je nyní jedenáctý s jedenácti body. „Musím být spokojený, splnili jsme hlavní cíl - vyhrát. Pro nás to bylo důležité utkání, abychom se po dvou porážkách trochu zvedli se sebevědomím. Jsem rád, že se nám to podařilo,“ říkal po výhře kouč Slovanu Luboš Kozel.

Přijďte v sobotu fandit FK Teplice ve veledůležitém utkání proti Liberci. Startujeme v 15 hodin! Utkání bude řídit trojice Miroslav Zelinka, Dan Vodrážka Michal Novák, čtvrtým rozhodčím bude Karel Hanousek. Delegáty utkání jsou Radim Adamec a Luděk Lhoták, u VARu budou Václav Štěrba a Jaroslav Kubr.

Předprodej vstupenek probíhá přes internet ZDE, dále je možné vstupenky koupit ve sběrnách Sazky a poté také na pokladnách stadionu před samotným utkáním.

Pro přístup na zápas je potřeba následující (platí pro všechny osoby na stadionu nad 6 let):
Prokázání bezinfekčnosti dle aktuálních vládních nařízení. Tedy mít jeden z těchto dokumentů:

- výsledek negativního PCR test ne starší sedmi dnů
- výsledek negativního antigenního testu ne starší 72 hodin
- potvrzení o očkování proti COVID-19 (alespoň 14 dní od druhé dávky, respektive od první v případě jednodávkové vakcíny)
- potvrzení o prodělané nemoci COVID-19 v posledních 180 dnech

Jak prokážu bezinfekčnost?
a) Vytištěným dokumentem, který obsahuje Vaše jméno
b) Aplikací Tečka

Respirátory
Na stadion budete vpuštěni pouze s ochranou úst a nosu (FFP2, nebo KN95 bez výdechového ventilu).

Stínadla TV