Obrázek článku

Ve středu míří B-tým Sklářů do Pardubic

Ve středu 1. června zamíří B-tým Sklářů v rámci předehrávky 30.kola skupiny B Fortuna České fotbalové ligy k mistrovskému utkání na východ Čech na hřiště týmu FK PARDUBICE B. 

Utkání bude zahájeno odpoledne v 17:00 na přírodním trávníku stadionu Pod Vinicí v Pardubicích v městské části V. - Zelené Předměstí.

Jako hlavní rozhodčí duel odřídí jednatřicetiletý Lukáš Langmajer a na čarách mu budou asistovat pánové Miroslav Duda a Marek Mazanec. Delegátem utkání je pan Martin Vlk.

                                                                          Mapa hřiště ZDE.

FK PARDUBICE B dosud ve 27 odehraných soutěžních kolech získaly celkem 28 bodů s bilancí 9 výher - 1 remíza - 17 porážek se skóre 37:63. Tato bilance aktuálně řadí svěřence trenéra Pavla Němečka na 14.místo tabulky ČFL skupiny B.

V jarní části mají Pardubice aktuální bilanci z 12 odehraných kol 2 výhry - 1 remíza - 9 porážek se skóre 8:31, když porazily Ústí nad Orlicí (3:2) a Slovan Liberec B (3:1), remizovali s Hradcem Králové B (1:1) a prohráli s Brozany (0:4), s Duklou B (0:3), s Živanicemi (0:5), se Zápy (1:3), s FK Přepeře (0:2), s FK Zbuzany (0:2), s FK Chlumec (0:2), s Velvary (0:4) a s Bohemians B (0:2). 

V podzimní části ligové soutěže se oba týmy střetli v sobotu 28.září 2021 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Dubí - Pozorce a vzájemné utkání skončilo výhrou Sklářů 3:1 po poločase 1:0. Branky Teplic vstřelili Dominik Procházka, Marek Vobecký a Jan Rezek. Za Pardubice skóroval David Huf.

O minulém víkendu Pardubice prohráli 0:2 na hřišti Bohemians Praha 1905 B v Uhříněvsi. V tomto utkání nastoupily Pardubice v následující sestavě: Letáček - Halász, Toml, Hanč, Řehák (46. Sedláček) - Jarkovský - Rezek, Vít, Štichauer, Mareš - Miláček (80. Stýblo).

B-tým FK Teplice v neděli vyhrál na domácím hřišti v Dubí - Pozorce 2:1 nad týmem FK Dukla Praha brankami Vojty Pokorného a Jakuba Hory.

Skláři chtějí v Pardubicích navázat na úspěšné domácí utkání právě s pražskou Duklou a jsou odhodláni se na stadionu Pod Vinicí s domácími Perníkáři "porvat" o vítězství.

PREVIEW

Stínadla TV