Obrázek článku

Výprava je zpět v Teplicích | Turecký zápisníček - den 10.

Teplická výprava hned ráno vyrazila z turecké Antalye zpět do České republiky. Po snídani v 7:00 následoval v 8:00 odjezd autobusem na nedaleké letiště. Cesta zabrala přibližně dvacet minut. Úskalím těchto cest je tradičně odbavení veškerého vybavení, které sebou kustod, fyzioterapeut a masér vezou.

Kromě zavazadel všech členů výpravy jde o dalších 19 kusů beden, tašek, pytlů s míči, pytle s blackrolly a podobně. Naštěstí vše proběhlo na letišti bez problémů stejně jako při cesta do Antalye. Navíc jsme při dobavení potkali také členy našeho příštího soupeře z Bohemians, kteří se také chystali na cestu domů. Ovšem na rozdíl od teplického týmu cestovali s přestupem v Istanbulu do Prahy.

To žlutomodří zamířili do letadla, které nabralo směr Berlín - Brandenburg. Tam letadlo společnosti Sun Express dosedlo ve 12:15 českého času. Po vyzvednutí zavazadel už následoval jen cesta autobusem do Teplic. Cestu provázelo vytrvalé sněžení, takže trvala o něco déle a aubotus tak přijel na Stínadla v 16:55. O začátku týdne se teplický tým už v domácích podmínkách začne chystat na první utkání FORTUNA:LIGY na hřišti Bohemians Praha.

Děkujeme, že jste sledovali naše zpravodajství. Doufáme, že se Vám líbilo.

Z Teplic zdraví Martin Kovařík

Stínadla TV