Obrázek článku

WU13: Mladší žákyně o víkendu předvedly skvělé výkony.

Trenéři kategorie WU13 naordinovali svým svěřenkyním velmi náročný víkend. V sobotu odehrály halový turnaj v Dubí, který byl určen pro mladší žáky a v neděli mezinárodní halový turnaj v Třebíči pro mladší žákyně.

Předchozí víkend, kdy byla děvčata rozdělena do dvou týmů a porazila ve dvou zápasech na půdě Mostu stejně staré chlapce, předznamenal, že se bude tento víkend na co těšit. A skutečně bylo.

Na oba turnaje byla děvčata znovu rozdělena do dvou týmů, jak jinak než na modrý a žlutý, a to tak, aby byly co možná nejvíce srovnatelné. Současně tak nemarní čas na střídačce a věnují se tomu, co je baví nejvíce.

V prvním dni předváděly oba týmy vyrovnané a velmi přesvědčivé výkony a obě družstva se podívala na stupně vítězů. Modrý tým obsadil druhé místo, následovaný žlutým týmem na místě třetím. Individuální ceny převzala jako nejlepší hráčka turnaje Adéla Matouschková, a nejlepší střelec turnaje Nikola Maříková.

Z Dubí se po výborném obědě všichni přesunuli přistaveným autobusem Jaroslava Slámy do jihomoravské Třebíče, aby zde následující den poměřili síly na mezinárodním turnaji pořádaným místní Fotbalovou školou.

V dopoledním klání obsadil žlutý tým opět vynikající třetí místo a v odpolední části nenašel modrý tým přemožitele a celý turnaj ovládl. Třešničkou na dortu za vydařeným výkonem bylo individuální ocenění Adély Matouschkové jako nejlepší střelkyně turnaje, a to i přes to, že poslední utkání absolvovala na postu brankáře.

Po velmi vydařeném víkendu přiváží družstvo mladších žákyň na Stínadla 4 poháry za první, druhé a dvakrát třetí místo a 3 individuální trofeje.
Poděkování patří městu Teplice. Díky jejich finanční podpoře jsme pro naše dívky mohli zajistit kvalitní a bezpečnou dopravu a ostatní zajištění v místě konání.

Stínadla TV