Obrázek článku

Žlutomodré splněné přání udělalo radost Bohoušovi z Teplic

Dalším hostem charitativního klubového projektu Žlutomodré splněné přání se stal Bohumil Samek z Teplic, který je dlouholetým fanouškem FK Teplice a navíc byl v minulosti více než deset let vedoucím mládežnických mužstev, za něž hráli i oba dva jeho synové.

Když bylo panu Bohoušovi 38 let, diagnostikovali mu lékaři roztroušenou skleróza, se kterou se snaží od té doby statečně bojovat. "Hlavně se nikdy nevzdávejte, protože život je vzácný a vždy je naděje," zdůraznil při své návštěvě AGC Arény.

Pan Bohouš dorazil na teplická Stínadla i v doprovodu svého syna. Jeho přáním byla setkat se s Pavlem Verbířem, kterému vždy velmi fandil, ať "válel" v teplickém nebo reprezentačním dresu. S ním si nejen zavzpomínal na řadu nezapomenutelných momentů spojených s teplickým fotbalem, ale následně mu Pavel Verbíř také ukázal kabinu A mužstva a další zákoutí teplické AGC Arény.

V Síni slávy FK Teplice mu pak spolu se zástupci dlouholetého partnera klubu společnosti OLPE (u níž dříve pan Bohouš pracoval) Oldřichem Slavíkem a Josefem Chládkem, předali teplický dres s číslem 61 a jeho jménem.

"Žlutomodré splněné přání udělalo panu Bohoušovi obrovskou radost, stejně jako jeho předchůdcům. I v příští sezóně budeme chtít znovu plnit další žlutomodrá přání našim věrným fanouškům, protože si jejich oddanosti skutečně velmi vážíme"," dodal CSR manažer klubu Vilém Kunz.

Stínadla TV