Teplice - Slovácko 2:0 (2:0)

Teplice - Slovácko 2:0 (2:0)

FK Teplice
26. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice 1.FC Slovácko
2:0 (2:0)
Logo

Statistiky

Branky: 10. Hora, 15. Kuchta.
ŽK: 26. Kučera, 90. Hora, 90. Shejbal.
Rozhodčí: Matějček - Šimáček, Pfeifer.
Diváci: 2626.

Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Hyčka - Hora, Trubač (85. Hošek), Kučera, Žitný (77. Bezdička) - Jindráček - Kuchta (39. Radosta).
Team logo

1.FC Slovácko

Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Šimko - Daníček, Sadílek - Navrátil (46. Zajíc), Havlík (76. Harba), Kalabiška - Hološko (61. Rezek).

Komentář k zápasu

Paráda! Fotbalisté Teplic doma po Plzni zdolali i Slovácko, zvítězili 2:0. Góly dávali Hora a Kuchta, brankář Grigar na jaře poprvé vychytal čisté konto. Trenér Stanislav Hejkal se musel obejít bez zraněných Ljevakoviće, Kroba a Moulise.

Tepličtí začali aktivně a za svou vervu byli brzy odměněni brankami. V 10. minutě využil Jakub Hora zaváhání brankáře Slovácka Trmala, který daleko od své branky velmi nepřesně rozehrál. Hora si věděl s naskytnutou šancí rady a do opuštěné klece poslal svou desátou gólovou navštívenku této sezony. O pět minut později Jan Kuchta krásně napálil míč ve vápně, který se k němu dostal po Hyčkově dloubáčku, a „skláři“ už vedli o dvě branky. Pár minut před koncem prvního poločasu mohl snížit Sadílek, ale Grigar ho skvěle vychytal!

Druhý poločas příliš záživný nebyl, byl spíše o soubojích a velkém fyzickém nasazení. Po hodině hry mohl zvýšit Žitný, jeho střelu z dálky a Trmal vytáhl. Snaha celku z Uherského Hradiště o zdramatizování zápasu se minula účinkem, domácí si už výhru bez větších potíží pohlídali.

V úterý od 17 hodin hostí Teplice na Stínadlech v čtvrtfinále domácího poháru pražskou Spartu!

Fotogalerie

Stínadla TV