Karviná - Teplice 3:0 (3:0)

Karviná - Teplice 3:0 (3:0)

MFK Karviná
22. kolo, FORTUNA:LIGA,
MFK Karviná FK Teplice
3:0 (3:0)
Logo

Statistiky

Branky: 17. Lingr, 22. Taiwo, 43. Janečka.
ŽK: 9. Ndefe - 23. Mareček, 26. Čmovš, 80. J. Mareš.
ČK: 67. Mareček. Rozhodčí: Lerch - Blažej, Šimáček.
Diváci: 2452.

Team logo

MFK Karviná

Bolek – Ndefe, Šindelář, Rundić, Jan Moravec – Smrž, Qose, Janečka (69. Bukata) – Ba Loua (78. Vukadinović), Lingr (84. Kubala), Taiwo.
Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Čmovš, Shejbal, Hyčka - Moulis (46. J. Mareš), Kučera, Mareček, P. Mareš (46. Knapík) - Trubač - Řezníček (81. Ljevaković).

Komentář k zápasu

Teplický tým hrubě nezvládl ani druhé jarní utkání ve FORTUNA:LIZE, oproti zápasu s Olomoucí udělal trenér Hejkal několik změn v sestavě a také v rozestavení. Opět však žlutomodří ztráceli o samého začátku.

V desáté minut ještě velmi dobře zakročil Grigar proti střele Taiwa. Ovšem v 17. minutě už se Karviná radovala, přetažený centr vrátil hlaou před branku Qose a Lingr ho poslal za bezmocného Grigara. O pět minut později navíc udělal velkou hrubu Shejbal, volného prostoru využil Ba Loua, který nacentroval na Taiwa a tepličtí hráči už ztráceli dvě branky. Žlutomodří mohli snížit ve 42. minutě, tvrdou ránu Řezníčka brankář Bolek vyrazil k Marečkovi, který sklepl Moulisovi. Ten jednoznačnou tutovkou pohrdl a míč poslal nedůazně, navíc mimo branku. Z protiútoku navíc Karviná zasadila třetí úder, který zařídil Janečka.

Po změně stran mohl důraznou hlavičkou snížit Čmovš, ale poslal ji jen doprostřed branky. Velká komplikace pro příští utkání navíc přišla pro Teplice v 66. minutě, když viděl druhou žlutou kartu Mareček. V 79. minutě se dobře na hranici šestnáctky uvolnil Řezníček, prokličkoval přes několik obránců, jenže následnou střelu zblokoval Šindelář na roh. Deset minut před koncem Jakub Mareš uviděl již svou osmou žlutou kartu v sezóně, kvůli které bude nyní dva zápasy absentovat. Tentokrát však žlutá karta byla přinejmenším sporná, po zákroku na hranici vápna Mareš spadl a uviděl žlutou kartu za simulování.

Fotogalerie

Stínadla TV