Teplice - Brno 1:0 (0:0)

Teplice - Brno 1:0 (0:0)

FK Teplice
13. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FC Zbrojovka Brno
1:0 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky: 79. Kučera.
ŽK: 64. Ljevaković, 90. Diviš - 47. Sedlák, 67. Fousek.
Rozhodčí: Klíma - Hájek, Váňa (Černý).
VAR, AVAR: Berka, Hrabovský.
Hráno bez diváků.

Team logo

FK Teplice

Diviš - Vondrášek, Ljevaković, Kučera, Černý - Trubač (67. Vukadinović), Jukl, Fortelný, Moulis (75. Radosta) - Řezníček (75. Žitný), Mareš (90. Kováč).
Team logo

FC Zbrojovka Brno

Šustr - Bariš, Dreksa, Šural, Kotula (83. Pachlopník) - Vaněk, Sedlák (83. Gajić) - Štěpanovský (68. Reiter), Přichystal (57. Hladík), Šumbera (57. Fousek) - Růsek.

Komentář k zápasu

Tepličtí fotbalisté v utkání 13. kola FORTUNA:LIGY doma zdolali Zbrojovku Brno 1:0. Jediný gól zápasu dal v 78. minutě po standardní situaci stoper Tomáš Kučera. Trenér "sklářů" Radim Kučera do utkání vyslal jako jedničku gólmana Jakuba Diviše, v útoku po boku Jakuba Mareše hrál od začátku další Kuba Řezníček a na postu stopera nastoupil teprve podruhé v sezoně od začátku Admir Ljevaković.

Rozpačitý úvod bez šancí ukončila v 19. minutě střela Jakuba Řezníčka do břevna brněnské branky. Teplice byly aktivnější a měly více příležitostí. Šustra se pokoušeli překonat Černý, Trubač nebo i parádní dělovkou Vondrášek. Největší šanci mělo Brno tři minuty před koncem první půle, kdy Ljevaković uklouzl, ale Kučera svého parťáka vysvobodil parádním obranným skluzem.

Také druhá půle byla zprvu nezáživná. V 66. minutě vystrašil domácí Fousek, ale mířil vedle. V 78. minutě po rohu zahřmělo. Míč se dostal k Vondráškovi, kterému střela ale nesedla. Balon poté patičkou sklepl do branky zády k brankáři Šustrovi stojící Tomáš Kučera.

"Žlutomodří" v závěrečných minutách tři body bez větších problémů uhlídali.

Stínadla TV