Slovácko - Teplice 2:0 (1:0)

Slovácko - Teplice 2:0 (1:0)

1.FC Slovácko
19. kolo, FORTUNA:LIGA,
1.FC Slovácko FK Teplice
2:0 (1:0)
Logo

Statistiky

Branky: 5. Kalabiška, 89. Jurečka.
ŽK: 45. Reinberk, 50. Jurečka - 43. Mareš, 69. Kučera.
ČK: 87. Droehnle. Rozhodčí: Machálek - Vlček, Kotalík (Cieslar).
VAR, AVAR: Proske, Dorušák.
Hráno bez diváků.

Team logo

1.FC Slovácko

Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Petržela (74. Kohút), Sadílek (83. Šimko), Havlík, Navrátil (90. Divíšek) - Kubala (46. Jurečka) - Kliment (83. Kliment).
Team logo

FK Teplice

Čtvrtečka - Vondrášek, Heidenreich, Mazuch, Droehnle - Jukl (60. Kučera), Fortelný (77. Radosta) - Trubač, Žitný, Moulis (70. Černý) - Mareš (70. Macej).

Komentář k zápasu

Teplický tým vyrazil za páteční předehrávkou 19. kola FORTUNA:LIGY na hřiště Slovácka. Po příjezdu je sice přivítal zelenající se trávník, ale během chvilky bylo všechno jinak, protože začalo zhusta chumelit a během chvíle už byla hrací plocha spíše bílá než zelená. I přesto se však utkání zahájilo.

Žlutomodří nevstoupili do zápasu dobře, už v 5. minutě postupoval z levé strany úplně sám Kalabiška na Čtvrtečku a vybíhajícího brankáře překonal. Pak se však obraz hry změnil a tepličtí hráči převzali iniciativu, s čímž přišly také šance. Nejprve Mareš našel obloučkem Mareš, který pálil mimo. Vzápětí se Mareš ujal role zakončovatele po vybídnutí od Trubač, ale Nemrava se mu vrhl pod nohy a byl z toho pouze roh. Po půlhodině hry to postupně zkoušel Moulis, Trubač i Mareš, jenže všechny pokusy skončily zblokované. Pět minut před poločasem to ještě zkoušel domácí Sadílek, ovšem pálil mimo.

Druhý poločas začal zkoumáním videa, kdy se řešil faul Jurečky na Mareše. Domácí hráč nakonec vyvázl jen se žlutým kartónkem. Pak se hra o něco uklidnila a oba týmy se nedostávaly do velkých šancí. Po hodině hry musel Tomáš Kučera nahradit zraněného Jukla, kterého trápil sval. Větší šanci měl až v 66. minutě Kliment, který vypálil z vápna nad branku. Poté ovšem znovu přišla hluchá pasáž, při které se ani jeden z týmů nedostával do šancí. V závěru utkání viděl ještě červenou kartu za skluz na polovině hřiště Droehnle a vzápětí Slovácko přidal pojišťující branku, když se trefil Jurečka.

Fotogalerie

Stínadla TV