Teplice - Bohemians Praha 1905 1:1 (0:0)

Teplice - Bohemians Praha 1905 1:1 (0:0)

FK Teplice
24. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice Bohemians Praha 1905
1:1 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky: 82. Kodad - 65. Pulkrab
ŽK: 72. Pulkrab.
Rozhodčí: Orel - Nádvorník, Caletka (Dubravský).
VAR, AVAR: Petřík, Zadinová.
Hráno bez diváků.

Team logo

FK Teplice

Čtvrtečka - Vondrášek (68. Hyčka), Gabriel, Knapík, Droehnle - Kučera (81. Vukadinović), Jukl - Kodad, Žitný (81. Trubač), Moulis - Řezníček (68. Macej).
Team logo

Bohemians Praha 1905

Bačkovský - Dostál, Bederka, Köstl, Bartek - Hronek (89. Kosek), Levin, Květ (89. Keita), Schumacher (60. Vaníček) - Necid (46. Pulkrab), Puškáč (81. Jindříšek).

Komentář k zápasu

Teplický tým přivítal před reprezentační přestávkou na domácí půdě pražskou Bohemku a v případě vítězstí mohl udělat výrazný krok k záchraně ve FORTUNA:LIZE. Ze sestavy vypadl kvůli zranění z minulého zápasu Jakub Mareš a těsně před zápasem také Jan Fortelný, kterého trápí záda. Vykartovaný navíc byl Ondřej Mazuch.

V prvním poločase se hrálo velmi bojovné utkání, které nenabídlo moc velký šancí. Vědět o sobě dal v 17. minutě Kodad, jehož střelu musel Bačkovský tlumit v rukavicích. Na druhé straně to zkoušel z dálky Bartek, ale mířil vysoko nad. Největší příležitosti tak přišly až v závěru poločasu, ale Bačkovský nejprve zlikvidoval hlavičku Gabriela i střelu Kodada a před domácí brankou zase zaváhal Hrnek, který překopl branku.

Do druhého poločasu nevstoupili žliutomodří dobře, Bohemka měla více ze hry a začaly přicházet také její šance, Puškáčova ještě v 65. minutě brankou neskončila, ale vzápětí po rohovém kopu se prosadil Pulkrab a klokani vedli. Pak se přeci jen tepličtí hráči osmělili, ale šance ne a ne přijít a když už to vypadalo, že nějaká přijde, tak Žitný uklozl. Nicméně i tak vyrovnání přišlo, střídající Vukadinović po minutě na hřišti poslal centr na hlavu Kodada, který srovnal na 1:1.

Fotogalerie

Stínadla TV