Teplice - Zlín 0:0

Teplice - Zlín 0:0

FK Teplice
30. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FC Zlín
0:0 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky:
ŽK: 32. Kodad, 90. Mareš - 43. Jawo, 85. Vraštil.
Rozhodčí: Klíma - Caletka, Dobrovolný (Hanousek).
VAR, AVAR: Adam, Podaný.
Diváci: 574 (Hráno s omezeným počtem diváků).

Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Černý - Jukl, Mareček - Kodad (62. Radosta), Fortelný (62. Mareš), Moulis (80. Macej) - Vukadinović (80. Trubač).
Team logo

FC Zlín

Dostál – Cedidla, Simerský, Buchta, Matejov – Janetzký, Vraštil, Janošek- (90. Kolář) – Jawo (56. Dramé), Poznar, Potočný (84. Procházka).

Komentář k zápasu

Teplický tým se představil doma proti Zlínu poprvé v letošním roce s podporou fanoušků. Díky pilotnímu projektu projektu LFA a Ministerstva zdravotnictví mohla na Stínadla dorazit alespoň část permanentkářů. Z marodky se alespoň na lavičku pro tento zápas vrátila trojice Mareš, Macej a Trubač.

Utkání bylo další důlažitou záchranářskou bitvou a tomu také odpovídalo dění na hřišti, protože ani jeden tým se nepouštěl do žádného velkého útočení. Příležitost měl po standardní situaci Poznal, ale hlavou mířil mimo. Stejně si počínal také Jukl, kterého na penaltě našel Vukadinović, jenže také poslal míč mimo branku.

Po změně stran to zkoušel po rohovém kopu hlavou Černý, ovšem opět pouze nepřesně. Obdobně jako o chvilku později Jukl zpoza vápna. Hosté se do ohrožení domácí branky prakticky nedostávali, jenže tlak Teplic končil před pokutovým územím a ne a ne se dostat až do vyložené šance. Pomoci tomu měli navrátilci po zranění Mareš, Macej a Trubač, kteří do zápasu zasáhli jako střídající. Ani to se však nepodařilo a zápas tak skončil remízou 0:0.

Stínadla TV