Teplice - Olomouc 0:0

Teplice - Olomouc 0:0

FK Teplice
9. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice SK Sigma Olomouc
0:0 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky:
ŽK: 21. Fortelný, 76. Laňka - 35. González, 59. Breite.
Rozhodčí: Pechanec - Kříž, Vodrážka (Raplík).
Diváci: 2120.

Team logo

FK Teplice

Čtvrtečka - Laňka, Mazuch (28. Krunert), Chlumecký, Vondrášek - Jukl, Knapík - Fortelný, Trubač, Moulis (72. Succar) - Černý (84. Kodad).
Team logo

SK Sigma Olomouc

Macík – Chvátal, Jemelka, Poulolo, Zmrzlý – Breite, González (67. Šíp) – Zahradníček (46. Zifčák), Sedlák, Hála (67. Daněk) – Růsek.

Komentář k zápasu

Teplický tým zakončil anglický týden domácím zápasem s Olomoucí, při absencích Mareše a Ledeckého dostal na hrotu útoku tentokrát přednost David Černý, který na této pozici dříve nastupoval. Už ve 28. minutě navíc v zápase musel pro zranění hlavy střídat Ondřej Mazuch, toho nahradil Štěpán Krunert, jenž se postavil doprostřed středové řady a na stopera se zatáhl Jan Knapík.

To už za sebou měli žlutomodří i první nadějnější příležitost, když se z druhé vlny dostal ke střele Robert Jukl a jeho prudká skákavá rána nadělala Macíkovi menší problémy. O chvilku později to zkoušel také David Černý, jenže po vysunutí od Moulise poslal ránu jen vedle branky.

Po změně stran už mnoho příležitostí fanoušci neviděli, v poli sice byly o něco lepší Teplice, ale ze standardních situací nic nevytěžili. Naopak Olomouc mohla zahrozit dvacet minut před koncem, ovšem jeden z jejích hráčů minul ve velké šanci míč. V nastavení pak ještě promáchl ve vzduchu při rohovém kopu Čtvrtečka, ale Olomouc se naštěstí nepodařilo vstřelit branku, a tak zápas skončil 0:0.

Fotogalerie

Stínadla TV