Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Dynamo České Budějovice

FK Teplice
7. kolo, Juniorská liga,
FK Teplice SK Dynamo České Budějovice
5:0 (2:0)
Logo

Statistiky

Branky: 18. a 31. Výborný, 59. a 62. Banjac, 88. Bílek. Rozhodčí: Berka – Štěrba, Melichar. ŽK: Svoboda, Bílek, M. Richter, Hynek (TEP) – Čadek, Vít (CEB)

Team logo

FK Teplice

Skalák – Svoboda (66. Hynek), Martirosyan (46. Banjac), M. Procházka, D. Richter (77: Česlák), Bílek, Silajdzija, Strada (70. Softič), Jerhot, Výborný, Krátký (80. M. Richter).
Team logo

SK Dynamo České Budějovice

Hajdušek – Jenne (61. Tušer), Janoch, Bálek (83. Švantner), Pasecký, Čadek, Horák (55. Duran), Vít, Hála, Hrachovec (64. Tomášek), Vaněk.

Komentář k zápasu

Další povedený zápas teplické juniorky odstartovala v první půlhodině výborná spolupráce Marka Strady a Petra Výborného. Strada dvakrát centroval z pravé strany a Výborný nejprve hlavou a ve druhém případě nohou přetavil vždy centr zakončením na zadní tyč v branku. Ještě v první půli mohli tepličtí vedení navýšit, jenže Jerhot trefil břevno a dorážející Procházka přestřelil. Ve druhém poločase se pak rychle ukázal střídající Nikola Banjac dvěma brankami a o osudu utkání už bylo definitivně rozhodnuto. V 88. minutě pak navíc přidal ještě pátou branku Michal Bílek.

Stínadla TV