Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha

FK Teplice
14. kolo, Juniorská liga,
FK Teplice SK Slavia Praha
0:3 (0:1)
Logo

Statistiky

Branky: 89. a 90+1. Verner, 42. Frydrych. Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Vlček. ŽK: M. Procházka (TEP) – Frydrych, Valenta (SLA) ČK: M. Procházka (TEP) – Zoubek (SLA)

Team logo

FK Teplice

Lipš – M. Procházka, D. Richter, Česlák, Hynek (50. Svoboda), Bílek, Pecháček (76. Softič), Strada, Výborný, D. Procházka (54. Martirosyan), Krátký.
Team logo

SK Slavia Praha

Řehák – Švec, Broukal, Bílek, Doležal (46. Kuchta), Batka, Valenta (89. Ščuka), Routek, Fotr (61. Bareš), Frydrych (48. Verner), Zoubek.

Komentář k zápasu

Žlutomodří od úvodu zápasu udávali tempo hry. Zdařilou kombinační hrou drželi sešívané na jejich polovině hřiště, ale do gólového zakončení se ne a ne dostat. Velkou příležitost měl pouze Richter, který překopl branku. Slavia byla v tomto ohledu úspěšnější, ve 40. minutě podnikla ojedinělý brejk, po kterém se ve skluzu trefil Frydrych.


Druhý poločas se udával v podobném duchu jako ten první, tentokrát měl velkou šanci Pecháček, jehož vychytal hostující Řehák. Postupem času se v teplické obraně postupně ukazovala větší a větší okénka díky honbě za vyrovnáním. Z toho také resultovaly dvě branky v posledních minutách, díky kterým vyhrála Slavia vysoko 3:0 ač byla v utkání horším týmem.

Stínadla TV