Report ze zápasu FC Baník Ostrava vs. FK Teplice

FC Baník Ostrava
15. kolo, Juniorská liga,
FC Baník Ostrava FK Teplice
2:3 (0:2)
Logo

Statistiky

Branky: 49. Szotkowski, 73. Honiš – 9. a 25. Výborný, 60. D. Procházka. Rozhodčí: Dresler – Kotík, Boček. ŽK: Výborný (TEP)

Team logo

FC Baník Ostrava

Šrom – Honiš, Helešic, Mešaninov, Strakoš, Mensah (63. Půda), Behan, Marek (46. Šichor), Ožvolda, Karčmář, Szotkowski.
Team logo

FK Teplice

Skalák – M. Richter, D. Richter, Česlák (52. Martirosyan, 73. Kalivoda), Hynek, Bílek, Pecháček (83. Šup), Strada, Výborný, D. Procházka, Krátký.

Komentář k zápasu

Tepličtí byli od začátku zápasu lepším týmem a především Patr Výborný dělal Baníku velké problémy. Svou první šanci už ve třetí minutě trefil boční síť, ale v deváté se poprvé prosadil po centru Daniela Richtera z pravé strany. O další tři minuty později pálil znovu, tentokrát střelu zblokoval obránce na roh. Agilní Výborný přidal i druhý gól v 25. minutě, kdy unikal sám na brankáře a po kličce skóroval. Do poločasu mohl Výborný zkompletovat hattrick, jenže z dorážky pálil nad.


Po změně stran Ostrava zásluhou Szozkowskiho rychle snížila. Po hodině hry však žlutomodří znovu odskočili, Daniel procházka zakončil protiútok a bylo to 3:1. Domácím se podařilo zápas zdrmatizovat po rohu v 73. minutě, kdy se trefil Honiš, ale tepličtí již dokázali dovést utkání do vítězného konce.

Stínadla TV