Report ze zápasu FC Slovan Liberec vs. FK Teplice

FC Slovan Liberec
19. kolo, Juniorská liga,
FC Slovan Liberec FK Teplice
1:3 (1:1)
Logo

Statistiky

Branky: 43. Dydowicz – 3. Krátký (pen.), 47. D. Richter, 49. D. Procházka. Rozhodčí: Hrubeš – Fišer, Melichar. ŽK: Bláha, Čuřík (LIB).

Team logo

FC Slovan Liberec

Konečný – Šustr, Bláha, Pospíšil, Douglas, Knejzlík, Dydowicz, Bělíček (58. Barac), Frimmel, Čuřík, Krejčí (84. Vrabec).
Team logo

FK Teplice

Skalák – M. Richter, Svoboda (77. Hynek), Martirosyan (46. Šup), M. Procházka, D. Richter, Bílek, Strada, Výborný (86. Djordevič), D. Procházka (82. Softič), Krátký.

Komentář k zápasu

Skóre otevřel už ve třetí minutě z penalty Marek Krátký, který potrestal faul na svého jmenovce Stradu. Jenže po vstřelené brance začali hrát tepličtí zbytečně pasivně a dlouho si koledovali o inkasovanou branku. Ta nakonec přišla ve 43. minutě, když poslal míč z hranice vápna nechytatelně do šibenice Dydowicz.


Svěřencům Jakuba Pekaře prospěla důrazná domluva v kabině a do druhého poločasu vlétli hráči Teplic jako vyměnění. Ve 47. minutě nejprve vystřelil tvrdě střídající Šup, brankář míč jen vyrazil a toho využil Daniel Richter, který dorážkou strhl vedení zpět na stranu Teplic. Hned o dvě minuty později pak Daniel Procházka vymíchal pravého obránce Slovanu a křižnou přízemní střelou navýšil gólový účet teplického týmu. Domácí pak sice měli šance na snížení, ale buď je zastavila branková konstrukce nebo výborný Skalák. Naopak na druhé straně měl další příležitost Výborný, ten však mířil těsně vedle. Tepličtí tak na hřišti Liberce zvítězili 3:1.

Stínadla TV