Report ze zápasu FK Mladá Boleslav vs. FK Teplice

FK Mladá Boleslav
2. kolo, Juniorská liga,
FK Mladá Boleslav FK Teplice
2:0 (2:0)
Logo

Statistiky

Branky: 14. Vraštil, 45. Pajer. Rozhodčí: Kocourek – Vlček, Koval. ŽK: Vraštil (MLB) – Kodeš, M. Procházka, Strada (TEP). ČK: 30. Kubista (MBL).

Team logo

FK Mladá Boleslav

Godula – Vraštil, Kubista, Křapka, Mendy, Kocourek (64. Albina), Klobása (85. Bojda), Kateřiňák, Pajer (80. Houžvička), Kozma, Ladra (64. Wolf).
Team logo

FK Teplice

Lipš – Svoboda, Richter (46. Bílek), Česlák, Chukwuma (73. Djordevič), Kodeš, Strada, Novotný (78. Jerhot), Takács, Výborný (61. Softič), D. Procházka (46. M. Procházka).

Komentář k zápasu

Zápas začal poměrně svižně, už v šesté minutě měl první šanci na kopačce domácí Pajer, jenž ale ve skluzu nedokázal překonat dezorientovaného Lipše. Středočechy to ale příliš mrzet nemuselo, ani ne o deset minut později totiž Lukáš Vraštil přesnou hlavičkou otevřel skóre.


Tepličtí působili poněkud bezradně a hráči v bílých dresech si vytvářeli další šance, Mendy i Klobása však v zakončení pohořeli. Hosté zahrozili z ojedinělého protiútoku, při němž Vojtěch Kubista zatáhl za záchrannou brzdu a poslal rozběhnutého soupeře k zemi, za což mu sudí Kocourek ukázal červenou kartu.

Ani proti oslabenému soupeři se hosté nedostávali do šancí, ještě před přestávkou tak přišel trest v podobě gólu Adama Pajera z rychlého protiútoku.

Po hodině hry si Severočeši vytvořili první skutečnou gólovku, Petr Výborný však tváří v tvář Godulovi pohořel a zhruba o pět minut později byl vystřídán. Hostující brankář Lipš byl stále v permanenci, další pokusy Kozmy a posléze Klobásy však za svá záda nepustil.

Deset minut před koncem hosté zahrávali přímý kop z dvaceti metrů, k exekuci se postavil Strada a napálil břevno. Na závěrečný nápor se už ale hosté ve velkém vedru nezmohli a Mladá Boleslav si náskok bez problémů pohlídala.

Stínadla TV