Slovácko - Teplice 0:0

Slovácko - Teplice 0:0

1.FC Slovácko
27. kolo, HET liga,
1.FC Slovácko FK Teplice
0:0 (0:0)
Logo

Statistiky

ŽK: 85. Rezek - 48. Žitný.
Rozhodčí: Zelinka - Mokrusch, Wilczek.
Diváci: 4075.

Team logo

1.FC Slovácko

Heča - Juroška, Krejčí, Břečka, Divíšek (46. Reinberk) - Janošek - Navrátil, Sadílek, Machalík, Petr (81. Rezek) - Zajíc (53. Kubala).
Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Ljevaković, Jeřábek, Krob - Soungole, Kučera - Rezek (87. Kodeš), Žitný, Hora (68. Trubač) - Vaněček.

Komentář k zápasu

Bod z Uherského Hradiště vezou fotbalisté Teplic v 27. kole HET ligy. Se Slováckem, které potřebuje body k záchraně nejvyšší soutěže, remizovali 0:0. Nulu vychytal navrátilec mezi tři tyče Tomáš Grigar.

Kromě něj se oproti domácímu duelu s Olomoucí objevil v základní sestavě Soungole i Vaněček, jemuž vypršel karetní trest. Krále totiž vyřadilo ze hry zranění.

Slovácko nastřelilo ve vyrovnané první půli dvě břevna. Nejprve střílel v 11. minutě Sadílek, v 35. minutě pak vystrašil Grigara a celé Teplice Petr. Domácí tým se hodně snažil o střelbu, to bylo hlavním znakem jeho ofenzivy. Tepličtí se také dostávali do útoku, nebyli ale tolik nebezpeční.

Ve druhé půli měli domácí hráči tlak, až na konci utkání se ke slovu dostali i žlutomodří. Na Heču vystřelili Rezek i Trubač a zvlášť pokus střídajícího Daniela Trubače měl gólové parametry, chyběly centimetry! Po zápase celý teplický tým jednotně děkoval skvělým fanouškům, kterých za nimi na Slovácko dorazilo více než šest desítek!

Zápas skončil remízou 0:0, v neděli 13. května hostí Skláři na Stínadlech Brno.

Stínadla TV