Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. FK Teplice

1.FC Slovácko
11. kolo, Dorostenecká liga,
1.FC Slovácko FK Teplice
2:2 (2:0)
Logo

Statistiky

Branky: 13. Rezek, 17. Křivánek - 74. a 82. Kalivoda.

Team logo

FK Teplice

Plachý - Tesař, Zmrhal (59. Boušek), Vyleta, Kučera - Šimeček (69. Bekakis) - M. Kalivoda, Šup (88. Janošík), Žitný, D. Kalivoda - Djordevič.

Komentář k zápasu

Domácí se dostali do vedení zásluhou Rezka ve 13. minutě, v 17. minutě pak zvýšil Křivánek. Těsně před poločasem pak byl vyloučen domácí Mareš a tepličtí vrhli své síly do útoku. Zásluhou bratří Kalivodů se jim pak podařilo ve druhé půli vyrovnat na 2:2 a měli několik dalších šancí na otočení skóre. Ty však neproměnili a z Moravy tak vezou bod.


"V úvodních 20 minutách nás soupeř přehrával nasazením a důrazem. Ve druhé polovině prvního poločasu jsme zlepšili pohyb a díky tomu jsme si začali vytvářet šance. Z nich resultovalo vyloučení soupeře.
Po změně stran jsme Slovácko (pro nás překvapivě pasivní) zavřeli na vlastní půlce a začali trpělivě dobyvat jeho branku. Po krásných brankách bratří Kalivodů jsme měli ještě několik slibných šancí. Soupeř ve druhé půli zahrozil několika rychlými protiútoky. S konečným výsledkem a předvedenou hrou jsme spokojeni," řekl k zápasu asistent trenéra Petr Růžička.

Stínadla TV