Přátelské utkání: Loko Leipzig - Teplice 0:6 (0:3)

Přátelské utkání: Loko Leipzig - Teplice 0:6 (0:3)

Lokomotive Leipzig
PU3, Letní příprava,
Lokomotive Leipzig FK Teplice
0:6 (0:3)
Logo

Statistiky

Branky: 13. Trubač, 27. Hora, 35. Červenka, 56. Luts, 85. Šup, 90. Čmovš.
Diváci: 675.

Team logo

FK Teplice

Diviš (46. Němeček) - Vondrášek, Čmovš, Král, Krob (60. Šimeček) - Ljevaković (46. Žitný), Kučera (60. Soungole) - Trubač (46. Rezek), Hora (60. Kodeš), Luts (60. Diaz) - Červenka (60. Šup).

Komentář k zápasu

Teplický tým dnes nastoupil do dalšího přátelského zápasu stále bez několika zraněných hráčů, se zraněními laboruje například Tomáš Grigar, Michal Jeřábek, Jan Hošek, David Vaněček, Alois Hyčka nebo Jan Vošahlík. I přesto však svěřenci Daniela Šmejkala v utkání dominovali a z Německa ze hřiště Loko Leipzig si vezou vysokou výhru.

Už v 7. minutě pálil po rohovém kopu nad branku Červenka. Tomu stejnému hráči pak v 11. minutě domácí obrana zblokovala pokus po zpětně přihrávce Hory. Až o další dvě minuty později otevřel skóre přízemní střelou Daniel Trubač. Hned vzápětí navíc mohl zvýšit Luts, který po přihrávce na zadní tyč od Kroba trefil jen tyč.

Luts pak byl také u druhé branky žlutmodrých, od brankové čáry vrátil na Horu a ten usměrnil míč do branky. Dominance Teplic neustávala ani poté, po zpětné přihrávce od Vondráška pálil Kučera nad branku. Ve 35. minutě šel míč po pěkné kombinaci po trase Kučera, Vondrášek, Červenka a posledně jmenovaný zvýšil už na 3:0. Červenka mohl do poločasu přidat ještě jednu branku, ale tentokrát jeho pokus z vápna lapil brankář.

Po změně stran sice rozvlnil brzy síť Kučera, avšak branka nebyla pro ofsajd uznána. Poté mohli mít první větší šanci domácí, jenže útočníkovi v dobré pozici uskočil míč přímo k Němečkovi. V 56. minutě se počtvrté měnilo skóre, přízemní přihrávka před branku prošla až k Lutsovi, který nadvakrát prostřelil hradbu v podobě domácího brankáře. V úplném závěru pak ještě upravil na konečných 0:6 po sklepnutí od Jana Rezka Dominik Šup a poté Pavel Čmovš.

Tepličtí tak v Lipsku zvítězili vysoko 5:0, celé utkání jsme pro vás vysílali ZDE, kde si ho také můžete pustit ze záznamu. V pondělí zamíří teplický tým na soustředění do Modré u Děčína, odkud si ve středu odskočí na zápas s Jihlavou do Brozan. Také tento duel pro vás budeme vysílat přímým přenosem na YouTube kanále FK Teplice.

Stínadla TV