Teplice - Jihlava 1:0 (0:0)

Teplice - Jihlava 1:0 (0:0)

FK Teplice
PU4, Letní příprava,
FK Teplice FC Vysočina Jihlava
1:0 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky: 72. Šup.

Team logo

FK Teplice

Diviš (46. Němeček) - Vondrášek (46. Šup), Ljevaković (46. Čmovš), Král, Krob (46. Šimeček) - Kučera (65. Trubač) - Trubač (46. Rezek), Žitný (46. Kodeš), Hora (46. Diaz), Luts (46. Shejbal) - Vaněček (46. Červenka).

Komentář k zápasu

Teplický tým si dnes ze soustředění v Modré odskočil k přátelskému utkání proti Jihlavě do Brozan. Trenér Daniel Šmejkal mohl poprvé v letní přípravě využít Davida Vaněčka, který laboroval se zraněním.

Od začátku zápasu se hrálo s množstvím šancí na obou stranách, nejprve pálil mimo Krob, následně pak na druhé straně také Zoubele. Trubač ani Vaněček se pak nedostali k hlavičkám, když míč těsně před nimi zblokovala obrana. Když už se Trubač k míči dostal, tak ho hlavou poslal nad branku. Ve 39. minutě měl asi největší šanci první půle Hora, ale skluzem poslal balón jen do míst, kde stál brankář Vysočiny.

Do druhého poločasu protočil trenér Šmejkal sestavu a tempo hry poněkud opadlo, poprvé výrazně zahrozila až Jihlava v 57. minutě hlavičkou Zoubeleho. Po hodině hry se pak na hranici vápna opřel do míče Červenka a poslal ho do břevna. Za několik minut to zkoušel zpoza vápna také Trubač, ale jeho pokus vyrazil brankář. Do branky tak zapadla až střela Šupa v 72. minutě, která ještě byla před brankářem tečována. V závěru sice ještě zahrozila Jihlava, když trefila břevno a tyč, ale tepličtí uhájili těsné vedení.

Utkání jsme pro vás vysílali zde na našem YouTube kanále ZDE. Na soustředění v Modré budou žlutomodří pobývat do pátku, kdy se vrátí do Teplic. Příští prověrka v letní přípravě je čeká ve středu 11. července proti Litoměřicku, hrát se bude na stínadelském Mexiku od 17:00.

Fotogalerie

Stínadla TV