Teplice - Dukla Praha 5:2 (2:0)

Teplice - Dukla Praha 5:2 (2:0)

FK Teplice
2. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FK Dukla Praha
5:2 (2:0)
Logo

Statistiky

Branky: 49. a 55. Hora, 18. a 79. Vaněček, 38. Vondrášek - 65. Schranz.
ŽK: 51. Krob - 44. Hanousek, 80. Tetour.
Rozhodčí: Nenadál – Hájek, Arnošt.
Diváci: 3116.

Team logo

FK Teplice

Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob – Ljevaković, Kučera – Trubač (46. Moulis), Hora, Žitný (61. Luts) – Vaněček (82. Červenka).
Team logo

FK Dukla Praha

Rada – Milošević, Ostojić, Chlumecký, Podaný – Holík, Daniel Tetour, Hanousek (56. Schranz), Douděra, Breda (46. Štursa) – Holenda (75. Bilovský).

Komentář k zápasu

Ve 2. kole FORTUNA:LIGY daly Teplice před svými fanoušky pět branek pražské Dukle a báječně tak v domácím prostředí vstoupily do nového ročníku. Dvakrát se trefili Vaněček a Hora, jeden gól dal Vondrášek.

Hned první střela na branku znamenala pro „žlutomodré“ velkou radost. Po nacvičené akci se prosadil David Vaněček. Domácí pak přežili šanci Podaného, který orazítkoval břevno Divišovy branky. Pět minut před přestávkou uklidnil všechny „skláře“ po standardní situaci Vondrášek, který měl na zadní tyči dost prostoru pro vstřelení druhého gólu Teplic.

Severočechům výtečně vyšel i nástup do druhého poločasu, po Žitného příhře šel na Radu sám Hora a nemýlil se – 3:0! Zdálos se, že se Dukla po třetí obdržené brance složila, zanedlouho totiž přidal Hora svůj druhý úspěch a už to bylo 4:0. Až poté se trefili i Pražané, „skláři“ ale odpověděli druhou Vaněčkovu brankou – 5:1. Minutu před koncem pak pečetil na konečných 5:2 nedůležitou brankou Holík.

Teplice mají po dvou odehraných zápasech 4 body a 6 vstřelených gólů. V sobotu je čeká zápas v Liberci.

Fotogalerie

Stínadla TV