Obrázek článku

V neděli pokračuje ČFL, B-tým hostí Přepeře

V neděli 7.dubna dopoledne od 10:15 pokračuje dalšími pěti duely 21. kolo skupiny B České fotbalové ligy. B mužstvo Sklářů hostí na UMT areálu stadionu na teplických Stínadlech přímého konkurenta v boji o záchranu a souseda ze spodních pater Fortuna ČFL tým FK Přepeře.

Podle slov hlavního trenéra Davida Šourka bere B mužstvo Sklářů utkání jako obrovskou výzvu a šanci odpoutat se ze samotného dna třetiligové tabulky a vrátit se tak zpět do bojů o vyšší příčky, než jako klíčové utkání, které je potřeba za každou cenu zvládnout a stresovat se tím.

Přepeře vedené hlavním trenérem Miroslavem Procházkou a jeho asistenty Jakubem Synkem a Jaroslavem Nesvadbou jsou po odehraných 20 kolech soutěžního ročníku 2023/2024 na 15.místě tabulky skupiny B České fotbalové ligy se ziskem 17 bodů s celkovou bilancí 4 vítězství, 5 remíz a 11 porážek se skóre 24 vstřelených a 39 obdržených branek.

V neděli 9.září minulého roku zvítězili Přepeře v domácím prostředí nad B mužstvem FK Teplice po výsledku 2:0 (2:0). Domácí vstřelili obě branky v prvním poločase - v 9.minutě Nikolas Daníček a ve 40.minutě Michal Pavlata.

Nejproduktivnějšími hráči FK Přepeře jsou se 4 brankami Nikolas Daníček (20) a Daniel Novák (12). Tři vstřelené branky má na svém kontě Tomáš Bulíř (10) a za ním následují 3 hráči s 2 trefami do černého – Ladislav Martan (9), Michal Pavlata (15) a Ondřej Rozkovec (22).

Minulou sobotu uhráli Přepeře doma bezbrankovou remízu proti České Lípě a nastoupily v této sestavě: Truksa – Joao, Tvaroha ©, Novotný, Martan, Jánošík, Daníček (80. Pour), Rozkovec, Bulíř (80. Marijanovic), Novák (66. Šťovíček), Dočekal (66. Strnad).

Nedělní duel na teplických Stínadlech odřídí jako hlavní zkušený čtyřiačtyřicetiletý fotbalový a futsalový rozhodčí Ondřej Černý z Prahy. Na čarách mu budou asistovat osmadvacetiletý Zdeněk Štípek a čtyřiadvacetiletý Lukáš Zima, oba také z Prahy. Delegátem utkání je jednasedmdesátiletý Mgr. Jiří Ulrich, bývalý zkušený prvoligový rozhodčí, který také rozhodoval evropské poháry pod hlavičkou UEFA.

Zápas TEPLICE B - PŘEPEŘE má výkop v neděli 7. dubna od 10:15 dopoledne na umělém trávníku areálu na teplických Stínadlech.

Přijďte fandit i Vy a podpořte teplické B mužstvo v cestě za záchranou třetiligové soutěže !

Fanoušci, kteří na tenhle zápas dorazí s permanentkou nebo se vstupenkou na odpolední ligový zápas s Hradcem z předprodeje ZDE, budou mít vstup zdarma. Areál Stínadel bude pro vozidla uzavřený už od rána, proto pokud budete směřovat na zápas B mužstva, tak doporučujeme využít například parkovacích ploch u sportovní haly.

Stánek s občerstvením včetně teplých a studených nápojů bude opět otevřen.

Stínadla TV