Obrázek článku

Šestice mladíků prodloužila smlouvy

Šestici mladých perspektivních hráčů prodloužilo vedení FK Teplice jejich profesionální smlouvy. Martin Jindráček, Jakub Pícha, Jan Peterka, Lukáš Prückner, David Jablonský a Petr Pechatý tak spojili i další hráčskou budoucnost s FK Teplice. Klub tak s nimi do budoucna počítá a věří, že když na sobě budou i nadále tvrdě pracovat, probojují se všichni do vytoužené základní jedenáctky A mužstva.

Martin Jindráček byl v minulém ročníku oporou FK Ústí nad Labem v honbě za postupem do nejvyšší soutěže. Tu si během hostování v tomto klubu také v následujícím ročníku zahraje. David Jablonský a Jakub Pícha už mají na svém kontě starty za A mužstvo v ligové soutěži i Ondrášovka cupu, Jan Peterka byl v loňském ročníku oporou juniorky, Prückner s Pechatým zase dorostu.


"Ta cesta a propojení s mládeží je tu jasně nastavené a to je dobře, my se dle toho řídíme a chováme. Je to velmi dobrá zpráva pro celý klub, že nám tu talentovaní hráči zůstávají a podepisují smlouvy," potěšila tato zpráva trenéra Jiřího Plíška.

Stínadla TV