Obrázek článku

Juniorka nedala šanci Příbrami

Teplický juniorka dnes doma v Dubí nastoupila proti svému sousedovi v tabulce, kterým je Příbram. Žlutomodří nedali svému soupeři sebemenší šanci a zvítězili s přehledem 4:0.

Už v úvodní půlhodině měli svěřenci Jakuba Pekaře několik dobrých šancí. Chukwumův gól nebyl uznán pro ofsajd, Strada zase jen těsně minul branku. Skóre tak otevřel Chukwuma až ve 33. minutě, když potrestal z pokutového kopu faul na Richtera. O čtyři minuty později už to bylo 2:0, Richter se uvolnil ve vápně, vypálil a brankář vytlačil míč na břevno, od kterého se kulatý nesmysl odrazil k Vondráškovi, jenž ho poslal do sítě.

I po změně stran probíhalo utkání podle stejného scénáře, žlutomodří navíc dokázali přidal další dvě branky. Nejprve se prosadil střelou na přední tyč Marek Strada a vzápětí hlavou skóroval Chukwuma po centru Kapolonga. V závěru mohl přidat ještě další gól Martirosyan, ale minul.

Juniorská liga:
Teplice U21 - Příbtam U21 4:0 (2:0)
Branky:
33. a 68. Chukwuma (první z pen.), 37. Vondrášek, 65. Strada.
Sestava Teplic: Plachý - Vondrášek, Bílek, Novotný, Svoboda (69. Softič) - Strada (70. Martirosyan), D. Richter, Pecháček, Berešík - Kapolongo (73. Dendis), Chwukwuma.

Stínadla TV