Obrázek článku

Projekty FK Teplice v nominacích na Sport Alive Awards 2023

Na začátku října se uskuteční v O2 Universum velká konference Sport Alive, jejímž cílem je každoročně propojovat svět sportu, svět reklamně-mediální a veřejný sektor.

V rámci konference dojde také k vyhlášení Sport Alive Award 2023 by Tipsport a právě v rámci těchto cen se projekty FK Teplice probojovaly hned ve třech kategoriích do finálové desítky. V kategorii nejlepší sportovní obsah se mezi nejlepší projekty dostal trailer k představení nového loga FK Teplice, v kategorii nejlepší partnerská aktivace se mezi vyvolené projekty dostalo představení nových dresů FK Teplice od společnosti Macron v rámci Czech Fashion Week 2023. Třetím projektem teplického klubu, který slaví úspěch v těchto prestižních cenách je klubový magazín Skláři v kategorii nejlepší projekt s nízkým rozpočtem.

„Nominaci ve třech kategoriích v rámci cen Sport Alive Awards vnímáme jako velké ocenění naší práce, kterou se snažíme v rámci celého klubu dělat. Bereme to i jako motivaci do budoucna, abychom opět přicházeli s novinkami, které ocení nejen naši fanoušci, ale také odborná veřejnost,“ říká k nominacím ředitel marketingu a komunikace Martin Kovařík.

Právě Martin Kovařík bude navíc klub na konferenci zastupovat i v pozici speakera, když vystoupí v jednom ze sálů s prezentací na téma klubového marketingu a rebrandingu, který v letošním roce proběhl.




Stínadla TV