Obrázek článku

MOL Cup: Vyškov - Teplice 1:0 (1:0)

Teplickému týmu přisoudil opakovaný los MOL cupu opět Vyškov, tentokrát však na jejich domácí půdě na stadionu v Drnovicích, kde naposledy Teplice nastoupily na jaře 2005 proti domácímu, tehdy ligovému, týmu. Trenér Zdenko Frťala protočil sestavu oproti poslednímu ligovému souboji na hřišti Liberce.

Hned v úvodu utkání měli žlutomodří obrovskou příležitost, když Dramé vysunul do vápna Gninga, jenže ten trefil jen prostor, kde stál domácí brankář. Pak už se ovšem začal ukazovat domácí celek, který vede druhou nejvyšší soutěž. Nejprve ještě několikrát výborně zakročil brankář Mucha, ale ve 37. minutě už byl krátký na zakončení Vintra.

Po změně stran navíc přišla další komplikace, když Krsmanović zatáhl unikajícího Baya a obdržel červenou kartu, takže teplický tým šel do deseti. Právě Bayo měl v 58. minutě velkou šanci, řítil se sám na Muchu, ale ten podrže a nepustil míč za svá záda. Naopak teplický tým měl hned několik velkých příležitostí na srovnání v 65. minutě, při velkém závaru míč poskakoval po brankové čáře, ale nikdo ho nedokázal dotlačit až za ní. Další příležitost měl deset minut před koncem z hranice vápna Beránek, jenže těsně přestřeli, žlutomodří tak v poháru končí ve třetím kole po prohře ve Vyškově.

MOL Cup - 3. kolo:

Vyškov - Teplice 1:0 (1:0)
Branky:
36. Vintr.
ŽK: 44. Cerven.
ČK: 51. Krsmanović.
Rozhodčí: Machálek - Antoníček, Dresler.
Sestava Teplic: Mucha - Tsykalo (39. Knapík), Chaloupek, Mićević - Hora (39. Radosta), Křišťan (61. Havelka), Dramé, Krsmanović - Beránek - Gning (55. Yasser), Fila (61. Vachoušek).

Fotogalerie

Stínadla TV