Obrázek článku

V sobotu je tu opět fanzóna!

Před sobotním utkáním s Bohemians Praha 1905, které startuje v 15:00, bude opět připravená fanzóna od 13:00 na ochozu stadionu, i tentokrát bude probíhat kvalifikační souboj pod vedením trenérů přípravek o postup do poločasové soutěže přímo na hrací ploše. Chybět nebudou dětské atrakce a malování na obličej, které obstarají studentky Střední školy AGC. Samozřejmostí je také rozšířený stánek s občerstvením.

Pokračovat budeme rovněž v gamezóně, ve které najdete Aubíka i novou posilu Neumisse z FK Teplice Esports. Máme také připravenou také soutěž, pokud někdo porazí jednoho z našich hráčů, tak ten první získá hru na PS5 Assassin’s Creed - Mirage! „Plánujeme rovněž spustit FK Teplice esports academy, proto pokud byste se chtěli stát jejími členy, tak doražte za námi do fanzóny a vše probereme,“ říká manažer FK Teplice esports Štefan Šraga.

Navíc už od 9:00 pro Vás bude v sobotu otevřený také velký fanshop, kde najdete množství novinek. Třeba sportovní zimní čepice s bambulí i bez, šedý Macron batoh s logem FK Teplice vhodný do školy či do práce nebo vánoční balící papír s klubovými motivy.

Stínadla TV