Obrázek článku

Tipsport liga: Mladá Boleslav - Teplice 2:2 (2:1)

Teplický tým vyzval v prvním utkání Tipsport ligy Mladou Boleslav na její umělé trávě, žlutomodří si k tomu zápasu odskočili z kondičního soustředění ve Špindlerově Mlýně. Proto poslal trenér Zdenko Frťala do zápasu hned 22 hráčů, včetně nováčků Ludhy, Kričfalušiho nebo Audinise.

Teplický tým vyzval v prvním utkání Tipsport ligy Mladou Boleslav na její umělé trávě, žlutomodří si k tomu zápasu odskočili z kondičního soustředění ve Špindlerově Mlýně. Proto poslal trenér Zdenko Frťala do zápasu hned 22 hráčů.

Skóre utkání otevřel v 18. minutě utkání Marek Matějovský, který přesně zamířil po rohovém kopu netradičně hlavou. Srovnat dokázal ve 29. minutě Filip Havelka, který rovněž hlavou zužitkoval centr od Yassera. Velkou příležitost strhnout vedení na stranu Teplic měli Yasser s Gningem, jenže ve spolupráci zamířili těsně mimo. Domácí strhli vedení na svou stranu na konci poločasu, když Kadlec využil zaváhání v komunikaci a následného závaru.

Po změně stran to však byli žlutomodří, kdo byli lepším týmem na hřišti. Nejprve neproměnili své velké šance Fila ani Hronek, ale následně Hronek z dálky dokázal se štěstím prostřelit domácího brankáře a srovnal. V zápětí měl po vybídnutí od Čerepkaie další příležitost Fila, ale nedokázal strhnout vedení na stranu Teplic.

Tipsport liga:
Mladá Boleslav - Teplice 2:2 (2:1)
Branky:
18. Matějovský, 45. Kadlec - 29. Havelka, 72. Hronek.
Sestava Teplic:
1. poločas:
Ludha - Mareček, Knapík, Mićević - Radosta, Křišťan, Havelka, Švanda - Vachoušek - Gning, Yasser.
2. poločas: Němeček - Hora, Audinis, Tsykalo - Radosta (60. Bednár), Kričfaluši, Trubač, Švanda (60. Urbanec) - Fila - Čerepkai, Hronek.

Fotogalerie

Stínadla TV