Obrázek článku

Daniel Trubač: Kotel za brankou nám hrozně pomáhá!

Daniel Trubač po utkání s Karvinou nakonec bod za remízu 2:2 bral, i když ho mrzelo, že tým některý náznaků šancí nevyužil lépe, aby si doma připsal další tři body. Opět však pochválil skvělý kotel, který tým tlačil v celém zápase.

Jak berete výsledek 2:2?
Mrzí trošku ten závěr, že ta branka nebyla uznána. Na druhou stranu, pokud opravdu hrál rukou, tak to tak asi mělo být. Bod ale nakonec bereme, měli jsme za sebou ten náročný anglický týden. Odmakali jsme to, odpracovali a musíme se nachystat na další zápas.

Na konci jste vypadali ale vypadali velmi dobře a plní sil i přes ten náročný program, naopak v první půli vypadalo, že vás ten gól trochu opařil…
Já si myslím, že jsme si některé věci museli o poločase říct, abychom je zlepšili. V té druhé půli jsme zareagovali výborně, střídající hráči do toho dobře vstoupili. Škoda některých těch drobností třeba před tím gólem. Nejvíc mě mrzí ta branka v závěru, už tam byla euforie a nakonec je to jen bod.

Potřetí za sebou jste dali dvě branky, ale tentokrát jste je i inkasovali, což není ideální…
Já si myslím, že jsme Karvinou nepustili do extra šancí, ale musím smeknout před týmem, že jsme prohrávali 0:1 a dokázali jsme to rychle otočit na 2:1. Ten tým dělá progres a má sílu na to otočit takový zápas. Dneska jsme byli blízko a je to škoda.

Zvládli jste opět, i když se zápas nevyvíjel dobře, dotáhnout alespoň k bodům…
Já jsem rád, že i kluci, kteří nejsou v základu, tak jsou výborně nastavení, vletí tam a pomůžou nám. V tom je naše síla!

Yasser opět vstřelil gól, tak jak on vám pomáhá?
Pomáhá gólově a to je nejdůležitější, on sám ví, že musí pracovat a ty góly přijdou. Ostatně na tom máme založený celý týmový výkon.

Opět jste ve druhém poločase hráli směrem ke kotli a ten vás opět tlačil…
Mrzí mě, že jsme tam některé věci nedořešili lépe. Lidi za brankou nám hrozně moc pomáhají, kotel je skvělý a je v zápasech opravdu cítit.

Stínadla TV