Obrázek článku

V neděli fotbalový den na Stínadlech!

V neděli se na Stínadlech chystá celodenní fotbalový program, když se v areálu stadionu odehrají hned dva velmi důležité zápasy pro další vývoj sezóny! Pro fanoušky je navíc připraveno také mnoho zajímavého kolem.

Program na Stínadlech odstartuje v 10:15 důležitým utkáním B mužstva proti týmu z Přepeří. Fanoušci, kteří na tenhle zápas dorazí s permanentkou nebo se vstupenkou na odpolední ligový zápas s Hradcem z předprodeje ZDE, budou mít vstup zdarma. Areál Stínadel bude pro vozidla uzavřený už od rána, proto pokud budete směřovat na zápas B mužstva, tak doporučujeme využít například parkovacích ploch u sportovní haly.

Lehce po 12:00 skončí utkání České fotbalové ligy, už ve 12:00 se tak otevře velký fanshop FK Teplice a také pokladny stadionu směrem od Kauflandu. Ve 12:15 se otevřou vchody „B“ a „D“ na stadion, spolu s nimi také občerstvení ve fanzóně, u kterého bude připravené také posezení a vylepšená nabídka. Pokud si tedy budete chtít dát nedělní oběd přímo na stadionu, tak máte jedinečnou možnost.

Ve 12:30 pak ve fanzóně odstartuje kvalifikace do dětské soutěže na hrací ploše, esportový stánek se soutěží, malování na obličej nebo další dětská stanoviště. Ve 13:00 budou mít autogramiádu ve fanzóně zranění hráči A mužstva, ve 14:00 pak dvě teplické legendy - Admir Ljevaković a Radek Divecký.

Fanzóna tentokrát bude do 14:30 pak už se můžete přesunout na tribunu, kde odstartuje program s moderátorem, během něj se mohou postupující z kvalifikace z fanzóny těšit na dětskou soutěž. Mezi fanoušky se také budou házet balíčky od Tipsportu, v některých pak bude vstupenka do poločasové soutěže na ploše. Těsně před výkopem proběhne předání dresů oslavencům Vladimíru Počtovi a Radku Diveckému.

V 15:00 je výkop utkání s Hradce Králové, kde o poločase budeme soutěžit v kopání na branku, respektive na plachtu s otvory, s Tipsportem. Během ní bude možné si vyhrát nety na sázení.

Na Stínadlech tak bude v neděli připravený opravdu celodenní program, který odstartuje již dopoledne. Doražte podpořit teplické týmy v důležitých nedělních zápasech.

Stínadla TV