Obrázek článku

Dejte si burgery nebo další výborné jídlo v neděli na Stínadlech

Na nedělním zápase s Hradcem Králové, který bude součástí celodenního programu na Stínadlech, na vás čeká také výborné občerstvení.

Program na Stínadlech v neděli odstartuje už v 10:15 zápasem B mužstva proti Přepeřím, hned po zápase se otevře fanzóna, kde už si fanoušci budou moci dát také dobrý nedělní oběd. Připraveny budou dva druhy burgerů, Cheese Burger ze 100% hovězího masa s uzenou majonézou a Cheese burger s trhaným masem a jemně pikantním dipem.

K dostání samozřejmě bude také klasická fotbalová klobása s vylepšenou recepturou a také se samoobslužným koutkem, kde si mohou fanoušci zvolit omáčky, kozí rohy, křen a chléb dle své chuti. K dostání bude také grilovaný hermelín nebo grilovaná kukuřice.

Při samotném zápase pak bude ve stánku mezi jižní a východní tribunou připraveny domácí langoše a hranolky, chybět nebude ani smažený sýr v housce.

U stánků s klobásami na jižní i východní tribuně a ve vnitřním stánku na vchodu B na hlavní tribuně bude k dostání cigáro v bagetě, které si mohou fanoušci dochutit dle libosti kečupem, hořčicí, kyselou okurkou nebo praženou cibulkou.

Doražte tedy v neděli na Stínadla, kde na Vás čeká nejen bohatý program, ale také rozmanité občerstvení!

Stínadla TV