Obrázek článku

Tomáš Vondrášek: Na Slovácko jsme se pečlivě připravovali

Před týdnem v Mladé Boleslavi musel Tomáš Vondrášek o poločase střídat kvůli otřesu mozku, ale už dnes nastoupil proti Slovácku v základní sestavě a gólovou asistencí se podílel na výhře 4:0.

Před týdnem otřes mozku, ale u přesto nyní v základní sestavě...

"Nakonec to nebylo nic hrozného, o poločase v Boleslavi mi bylo špatně a zvracel jsem, tak jsme usoudili, že by bylo lepší, abych odstoupil. Dnes už jsem byl ale připravený, celý týden jsem trénoval, jsem rád, že jsem odehrál celý zápas."


Přesto tě tam na konci postihly křeče...

"S tímhle se peru celou kariéru. Mám je snad každé utkání na konci zápasu. Nevím, čím to je. Dnes to bylo hrozně náročné kvůli podmáčenému a měkkému terénu. Možná že i tohle mělo vliv."

Pojďme k zápasu...výhra 4:0 a skvělý výkon...

"Jsme šťastní, že se nám to takhle povedlo. V týdnu jsme se na to pečlivě připravovali. Věděli jsme v čem je Slovácko silné a v čem je naopak můžeme překvapit. Myslím si, že se nám to plnilo. Předpoklad před zápasem byl, že by mohlo padat hodně gólů. Nakonec padly čtyři a všechny jsme dali my, to je úplně super."

Třetí gól padl po tvém centru...

"Konečně taky! Už mi to bylo dost vyčítáno, že málo trefuju naše hráče. Už jsem tam měl jeden hodně dobrý i v první půli, ale jsem rád, že nakonec z toho byl aspoň gól v tom druhém poločase."

Stínadla TV