Obrázek článku

Ivo Táborský: Všichni se na zápas moc těšíme

Záložník Ivo Táborský strávil jarní část minulé sezóny na hostování v ázerbajdžánském Baku, takže nezažil výhru nad Spartou v závěru uplynulého ročníku, ale před sobotním utkáním s tímto soupeřem by si přál, aby na Stínadlech panovala stejná atmosféra jako v loňském podzimním zápase s Plzní.

V sobotu je tu šlágr se Sparto, jak se na utkání těšíte?

"Je to asi nejpopulárnější klub v Čechách, takže se na ten zápas všichni těšíme a budeme chtít předvést takový výkon, aby byli fanoušci, vedení a i my hráči spokojeni."


Vy jste vyplnili reprezentační přestávku netradičně zápasy, bylo to příjemnější než pouze trénovat?

"Je to příjemnější. Navíc se oba dva zápasy zvládli, takže o to je to příjemnější. Zápas s Budějovicemi byl pro nás hodně důležitý, abychom se dotáhli na čelo tabulky. V poháru pak šlo hlavně o to nic nepodcenit. Oboje jsme zvládli a teď už jsme připravení na Spartu."

Spartě se zatím nedaří tak jako v loňském ročníku...

"Je to tak, trošku se hledají a ta jejich síla trošku vyprchala, ale každý zápas je jiný. My se však budeme snažit tu jejich sérii, kdy se jim nedaří, prodloužit. Trenér nás určitě připraví tak, abychom udělali dobrý výsledek."

Zápasy se Spartou vždy lákají hodně diváků, na to se jistě také těšíte...

"Já jsem tu minulý rok zažil atmosféru s Plzní a byl to ohromný zážitek vidět plná Stínadla, takže bych si moc přál, aby se to zopakovalo."

Stínadla TV