Obrázek článku

Tomáš Vondrášek: V Brně rozhodně chceme uspět

Teplické hráče čeká v pátek neoblíbený souper - Zbrojovka Brno. Na brněnském stadionu se žlutomodrým v poslední době nedaří, a proto by tam v pátečním televizním utkání konečně chtěli uspět. Potvrzuje to i obránce Tomáš Vondrášek.

Jak berete vstup do soutěže? Máte za sebou čtyři utkání bez porážky, ale výher by asi mohlo být více...

"Samozřejmě je to tak. Zvlášť ten poslední zápas s Libercem, kdy se nám sice nepovedl začátek, ale pak jsme utkání otočili a dostali branku dvě minuty před koncem. I v zápasech venku, kde jsme remizovali, bylo mnoho věcí, na kterých musíme zapracovat. Takže bodů bychom brali víc, ale také jsme jich třeba mohli mít méně, jdeme zápas od zápasu a teď musíme zvládnout ten v Brně."

Čeká vás zápas v Brně, kde se vám moc nedaří...

"Už jsme se o tom v kabině bavili, že se nám tam moc herně ani výsledkově nedaří, ale o to větší motivaci tam máme a budeme tam chtít zvítězit."

Je to něčím speciálním, že se nedaří proti Brnu nebo to prostě zrovna vyjde na tohohle soupeře?

"Asi to tak spíš vyjde, ale na to se nechceme vymlouvat. Brno hraje takový specifický fotbal, nastupují v rozestavení, které teď nacvičujeme i my, tak uvidíme, jak to utkání bude probíhat. Ale my rozhodně chceme uspět."

Po utkání přijde reprezentační přestávka, ale vás právě v tomhle období čeká zápasový program. Jste raději, že nebude prostor pro náročnější tréninky, které v tomto období většinou přicházejí, nebo byste raději potrénovali?

"Tohle je individuální, já jsem spíš radši, když se trénuje, ale každý to má jinak."

Stínadla TV