Obrázek článku

Juniorka v generálce remizovala

V dnešní generálce na start jarní části divize B remizovala juniorka 2:2 s Metorem Praha. Za B mužstvo vstřelili branky Jan Bartoš a Andrej Hesek, spoustu dalších šancí však mladíci neproměnili, ve druhé půli například Pimpara s Breitem nastřelili tyč a Šamun neproměnil únik sám na brankáře.

"V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, podařilo se nám brzy skórovat, což kluky trošku ukolébalo, ale přesto jsme si vytvořili velkou spoustu šancí. Soupeř hrozil z rychlých brejků a díky balónům za obranu, po jednom takovém chyboval při vyběhnutí Špicar, který podklouzl a umožnil soupeři srovnat. Následně měl velkou šanci Kopecký, ale z malého vápna trefil jen brankáře. Do vedení nás dostala spolupráce Vaščák, Hesek, když prvně jmenovaný poslal centr před branku a Hesek pěkně hlavou zavěsil," komentoval první poločas trenér Lukáš Přerost.


"Po změně stran byl k vidění nadále vyrovnaný zápas, soupeř srovnal z trestného kopu. V posledních 25 minutách jsme Meteor přehrávali díky kondici, ale spoustu našich útoků jsmě nedotáhli do konce, nastřelili jsme dvě tyčky a skórovat mohli i Šamun, Vaščák a Rosocha. Oba góly, které jsme inkasovali byly laciné, proto nemohu být spokojen s výsledkem. Dobrý pocit můžeme mít z počtu šancí, které jsme si vypracovali," dodal Přerost.

Objasnil také proč musel brzy střídat Jindráčka, Haška a Heseka. "Martin Jindráček po čtrnácti dnech, kdy byl zraněný konečně nastoupil, ale špatně došlápl a musel střídat. Pavla Haška jsme šetřili, protože se zapojí dnes ještě do přípravy s A mužstvem na zítřejší klání s Plzní a Andrej Hesek naskočil do zápasu po dlouhém zranění, takže jsme byli domluveni, že nastoupí pouze na hodinu, musím říci, že podal velmi dobrý výkon," vysvětlil kouč juniorky.

Teplice B - Meteor Praha 2:2 (2:1)
Branky Teplic:
5.Bartoš, 31.Hesek.
Sestava Teplic: Špicar (46.Valeš) - Košler, Pimpara, Beran, Bartoš - Vaščák, Breite, Kopecký, Hašek (46.Šamun) - Hesek (60.Šollar), Jindráček (28.Rosocha).


Stínadla TV