Obrázek článku

Teplice B - Jirny 1:2 (1:0)

V dalším kole divizní skupiny B nastoupila naše juniorka doma proti Viktorii Jirny. Trenér Přerost mohl do sestavy zařadit i posily z A týmu Michala Daňka, Aleše Hanzlíka, Michala Gašparíka, Jiřího Pimparu, Vlastimila Stožického a Martina Jindráčka.


V počátku utkání byl velmi agilní Tomáš Smola, který nejprve v 9.minutě pálil po samostatné akci vedle a o dvě minuty později po pěkném přímém kopu Vieiry nad.

Úspěchem skončila až akce po půlhodině hry, přetažený centr Gašparíka vrátil před branku Stožický a nejlépe se zorientoval kapitán Radim Breite, který dostal juniorku do vedení.

Těsně před přestávkou vyškrábl Michal Daněk nebezpečnou hlavičku do šibenice konečky prstů na tyč.

Hned po změně stran došlo k nedorozumění domácí obrany a střídající Ladomerský srovnal. Vrátit vedení na stranu Teplic mohl obránce Struha, který po rohovém kopu hlavičkoval do tyče.

Po hodině hry se znovu prosadil soupeř, Biboka krásnou ranou zpoza vápna vymetl šibenici - 1:2. O dvě minuty později předvedl Ladomerský naprosto likvidační zákrok na Vieiru, který musel okamžitě střídat a hřiště opustil na nosítkách. Tento incident ocenil rozhodčí Polák nepochopitelně pouze žlutou kartou. "Byl to kriminální zákrok, nevím jestli má Leo zlomenou nohu či je to pouze naražené, ale vypadalo to velmi zle," uvedl trenér Lukáš Přerost.

Naši hráči se snažili srovnat, ale Jindráček i Breite vypálili pouze mimo. A tak utkání plné nepřesných rozhodnutí rozhodčího skončilo porážkou juniorky 1:2.

"Dnes proti nám stál zkušený soupeř plný hráčů s ligovými zkušenostmi. Velmi nás poznamenalo včererajší zranění Berana, kvůli kterému jsme museli přeskupit obranu. První půli jsme odehráli slušně, vytvořili jsme si šance a dostali se do vedení, avšak to mělo být vyšší. Druhý poločas poznamenala hloupá branka v jeho úvodu, kdy chyboval Pimpara. I přesto hráči nadále dřeli, ale bohužel to byla křeč. Utkání poznamenali sporné momenty rozhodčího, které nás provázejí v posledních zápasech," zhodnotil trenér Lukáš Přerost.

Teplice B - Jirny 1:2 (1:0)
Branky:
34.Breite - 47.Ladomerský, 64.Biboko.
ŽK: 90.Pimpara - 65.Ladomerský, 75.Švec.
Rozhodčí: Polák - Kubr, Hrubeš.
Sestavy:
Teplice B:
Daněk - Struha, Kopřiva, Pimpara, Vieira (68.Syroťuk) - Stožický, Breite, Hanzlík, Gašparík - Smola (77.Šollar), Jindráček.
Jirny: Přibyl - Procházka, Jandzik, Švec (86.Starec), Matoušek, Diarra, Šimek, Bílek (46.Ladomerský), Kejha, Jindráček (80.Škoda), Biboko.

Stínadla TV