Obrázek článku

Hallescher - Teplice 3:3 (1:0)

Tepličtí zakončili tento přípravný týden přátelským zápasem s německým třetiligovým týmem Hallescher FC. V úvodu zahrozili hlavičkou Jablonského po přímém kopu Kroba, ale mladý stoper zamířil nad. Po čtvrthodině hry vybídl Jirásek ke skórování Mahmutoviče, jenže ten pro změnu mířil vedle. Do vedení tak šli domácí po rychlém brejku, kdy se prosadil Pfeffer.

Žlutomodří srovnali krátce po změně stran, ve vápně byl faulován Nivaldo a Krob penaltu suverénně proměnil. Jenže do vedení šli následně opět domácí, po centru z levé strany se ve skluzu prosadil konžský reprezentant Mouaya. A rychle to bylo i 3:1, Teplice rozehrály roh, ale do rychlého brejku se dostali hráči Hallescheru, Grigar vyběhl daleko před vápno, aby situaci vyřešil, jenže Gogia ho přeloboval a rozvlnil síť. S brankami se v těchto minutách roztrhl pytel a o snížení se postaral Nivaldo, který dodal závěrečným minutám potřebný náboj. Vyrovnání měl na hlavě Jablonský, ale jeho hlavičku německý gólman vyrazil skvělým zákrokem. Vyrovnal tak až pět minut před koncem Litsingi po nahrávce Kapolonga.


Hallescher - Teplice 3:3 (1:0)
Branky:
32. Pfeffer, 63. Mouaya, 65. Gogia - 48. Krob z pen., 68. Nivaldo, 85. Litsingi.
Sestava Teplic: Grigar - Matula, Lüftner (34. Hošek), Jablonský - Vondrášek (60. Táborský), Ljevakovič, Jirásek, Krob - Nivaldo - Mahmutovič (36. Kapolongo), Litsingi.

Stínadla TV