Obrázek článku

FK Teplice a FK Baník Most podepsaly memorandum o spolupráci

Dnes vyvrcholilo jednání mezi FK Teplice a.s. a FK Baník Most a.s., jenž vyústilo v podpis memoranda o spolupráci obou klubů, které za FK Teplice podepsal ředitel klubu František Hrdlička a za FK Baník Most výkonný ředitel Ing. Stanislav Salač

Budoucí spolupráce se týká sportovní přípravy s důrazem na následující priority:

I. Neustálé zkvalitňování tréninkové a herní činnosti mládežnických programů obou spolupracujících klubů, s využíváním poznatků nejnovějších tréninkových metod, se zaměřením na individuální herní činnost jednotlivce.
II. Včasné a úspěšné flexibilní začleňování talentů obou mládežnických programů do profesionálních fotbalových soutěží obou spolupracujících klubů na úrovni Juniorská liga, 2. liga, Gambrinus liga.


"Cílem této spolupráce je, aby talentovaní hráči z regionu neodcházeli, ale zůstávali zde v tomto regionu, ke kterému mají vztah a ve kterém vyrostli. Spolupráce s mosteckým klubem je logickým krokem, jelikož je nám geograficky velmi blízko. Vrcholem této spolupráce by mělo být začlenění talentovaných odchovanců tohoto regionu do Juniorské ligy, 2. ligy a Gambrinus ligy," okomentoval uzavření memoranda o spolupráci ředitel FK Teplice František Hrdlička.

Stínadla TV