Obrázek článku

Marek Jarolím: Soustředíme se na to, abychom v Hradci předvedli dobrý výkon

Záložník Marek Jarolím v posledních dvou soutěžních utkáních A mužstva zaznamenal dvě krásné branky. Do sítě Jihlavy z perfektně rozehraného přímého kopu, proti Vyšehradu zase krásnou střelou do šibenice. Ideální by bylo, kdyby na ně navázal i v neděli v Hradci Králové.

Vylepšily vám dva vyhrané zápasy reprezentační přestávku?"Dva zápasy nic neřeší. Zpříjemnilo nám to přestávku, ale už je to pryč a čekají nás těžké zápasy. Musíme je zvládnout!"


Co očekáváš od příštího soupeře - Hradce Králové?"Jsou na to podobně jako my. Je to pro ně důležitý zápas, hrajeme u nich, což pro nás může být trošku výhoda."

Jaký to bude zápas?"Bude to z jejich strany bojovný zápas a z naší musí být také. Pak věřím, že se ukážou naše přednosti, ale musíme to podpořit tím, že se jim vyrovnáme v bojovnosti."

Bereš to jako šanci odskočit spodku tabulky?"Já to takhle nevnímám. Je jasné, jak jsou karty rozdané, ale nedívám se na to takhle. Nemyslíme na to, jestli se utrhneme spodku nebo ne, soustředíme se na to, abychom v Hradci předvedli dobrý výkon."

Nabral jsi parádní střeleckou formu, asi by bylo ideální ji v Hradci udržet..."To by bylo prima, ale je jedno kdo góly dává. Tady se o ně můžu rozdělit s více hráči, takže hlavně ať je dáváme a je jedno kdo je jejich autorem."


Stínadla TV