Obrázek článku

Letní příprava začne 18.června

Příprava teplických fotbalistů na novou sezónu pod vedením nového trenéra vypukne v pondělí 18.června, v úvodním týdnu by se žlutomodří měli pohybovat na hřišti v Proboštově, kde proběhnou první tréninky. Na závěr tohoto týdne se poté mají střetnout s domácím týmem, který vede bývalý hráč FK Teplice a člen síně slávy žlutomodrých Přemysl Bičovský.

Další týden stráví hráči na ověřeném soustředění v Modré u Děčína, kde na ně budou čekat dva přátelské zápasy, nejprve ve čtvrtek 28.června s druholigovým ruským týmem z Tjumeně a o den později s Nitrou.


V prvním červencovém týdnu se budou znovu připravovat žlutomodří doma a chystají jeden přátelský zápas, který je ještě v jednání. V sobotu 7.července pak odjedou na tradiční turnaj v Nové Včelnici, kterého se účastní také České Budějovice, Slavia Praha a Příbram. Následovat by mělo soustředění v Německu, kde se ještě jedná o prvním zápase, ale v tom druhém bude na teplické čekat Hertha Berlín, hrát se bude na její půdě.

Po návratu do Čech odehrají svěřenci Lukáše Přerosta 18.července přátelák se Žižkovem někde na Teplicku a v neděli 22.červece je na programu generálka s Roudnicí nad Labem.

Termíny letní přípravy:
18.června - začátek letní přípravy
23.června - Proboštov - Teplice
24.června - 30.června - soustředění v Modré
28.června - Teplice - FC Tjumeň (2.ruská liga)
29.června - Teplice - FC Nitra
7.července - turnaj v Nové Včelnici
9.července - 13.července - herní soustředění v Německu
10.července - přátelský zápas
13.července - Hertha Berlín - Teplice
18.července - Teplice - Viktoria Žižkov (Teplicko)
22. července - Teplice - Roudnice nad Labem (místo utkání dle losu)

Termíny letní přípravy se mohou měnit!

Stínadla TV