Obrázek článku

Marek Jungr: Nohy bolí opravdu hodně

Marek Jungr je druhým testovaným hráčem zimním kádru Teplic. Mladý záložník si vyzkoušel přípravu v několika klubech včetně Sparty, ale tu teplickou hodnotí jako jednu z nejnáročnějších.

Jak jsi na tom po polovině soustředění, bolí nohy hodně?

"No bolí opravdu hodně. Cítím je dost, ale je to příprava a to k té fotbalové prostě patří."

Už jsi prošel několika kluby, takže kdyby jsi to měl srovnat, jak náročná je ta teplický příprava?"Náročná je hodně. Myslím si, že je velmi dobře zaměřená na sílu a ta náročnost je opravdu velká."

Už máš za sebou i první zápas, jak si se proti Berlínu cítil a bylo znát, že už ten první týden jste měli hodně náročný?"Bylo to znát určitě, navíc jsme byli po dlouhé době na trávě. Můj výkon určitě nebyl ideální, ale jinak se cítím dobře a věřím, že to bude lepší a lepší."

Kde se na hřišti cítíš nejlépe, ve Vlašimi jsi nastupoval uprostřed zálohy..."Je asi pravda, že nejlépe se cítím uprostřed zálohy. Tady jsme se domluvili s trenérem, že budu hrát zprava a nemám s tím problém. Budu hrát, kam mě trenér postaví."

Jak bys hodnotil svůj poslední rok ve Vlašimi?"Dal jsem deset branek, dařilo se celému týmu. Trenér nám naordinoval výbornou taktiku a opravdu se nám dařilo. Byl to moc povedený rok."

Nyní máš tedy cíl prosadit se do A mužstva Teplic tedy do první ligy?"Rozhodně bych se chtěl prosadit a zabydlet se v A mužstvu."


Stínadla TV