Obrázek článku

Tepličtí fotbalisté si znovu zahráli na Ježíška

Každý rok před vánoci navštěvují tepličtí fotbalisté Dětský domov v Krupce a přináší sebou spoustu vánočních dárků pro místní děti. Tentokrát sem spolu s ředitelem pro obchod, marketing a komunikaci Petrem Heidenreichem zamírili asistent trenéra Zdenko Frťala a hráči Pavel Verbíř s Martinem Slavíkem. Dárky popsal právě Petr Heidenreich. "Loni to byly florbalové hokejky, tentokrát jsme přinesli fotbalové míče, protože děti tu mají nyní nové hřiště, tak aby na něm mohli řádit," sdělil.

I letos na hráče čekalo také přijemné posezení u šálku horkého čaje a lahodného cukroví, ale ještě před ním shlédli ukázku tanečního umění dětí a také se s nimi utkali ve třech disciplínách. Pavel Verbíř nastoupil k utkání ve stolním tenisu, po velkém boji nakonec zvítězil 2:1 na sety. Billiard si vyzkoušel Martin Slavík, jehož zápas byl ještě napínavější než ten tenisový, nakonec nejtěsnějším možným výsledkem vyhrál teplický brankář. Jediný, komu se nevedlo, byl ve stolním fotbale Zdenko Frťala, který v sérii na dvě utkání prohrál.


Videogalerie k článku: Tepličtí fotbalisté si znovu zahráli na JežíškaFotogalerie k článku: Tepličtí fotbalisté si znovu zahráli na Ježíška

Stínadla TV