Obrázek článku

Šestice hráčů pomohla při charitativním McHappy day

Kdo dnes krátce po poledni zavítal do restaurace McDonalds v Teplicích musel být velice překvapen. Za pultem na ně totiž v zástěrách čekali Alen Melunovič a Aldin Čajič, hranolky chystal Aidin Mahmutovič, v kuchyni pomáhal Matej Siva, z okénka McDrive vykukoval Admir Ljevakovič a za pultem McCafé rozdával balónky Libor Došek. Přesně takhle totiž vypadal McHappy Day na pomoc dlouhodobě nemocným dětem v teplické restauraci.

Hráči FK Teplice nabízeli především samolepky "Pomocná ruka", jejichž výtěžek je věnován na financování ubytovacích kapacit pro dlouhodobě nemocné děti a jejich rodiny v areálu fakultní nemocnice Motol. Zákazníci na jejich nabídku reagovali velice dobře a "Pomocné ruce" ve velkém kupovali, samotní hráči také přispěli na dobrou věc.


Otestovat své fotbalové kolegy přišla dvojice Jakub Mareš a Tomáš Vondrášek, kteří si nechali připravit kávu od Libora Doška. "Mě to moc bavilo, zabral jsem si místo u McDrive a tam to bylo výborné. Hlavní je, že jsme pomohli dobré věci," pochvaloval si Admir Ljevakovič. "Já jsem si zase vyzkoušel, jak se dělají hranolky, třeba to jednou využiju," smál se Aidin Mahmutovič. "Měl jsem trošku problémy s přípravou kuřecích nuget, ale pak jsem se do toho dostal a už to šlo," doplnil Matej Siva.

Stínadla TV