Obrázek článku

V neděli jedeme do Liberce

Teplický tým čeká v neděli druhé utkání na půdě soupeře v tomto ročníku SYNOT ligy, před pohárovou a reprezentační přestávkou zamíří na hřiště Slovanu Liberec, kde nastoupí od 17:00. David Vavruška tak i při druhém zápase venku pojede do dobře známých míst, kde působil. "Neřekl bych, že pro mě bude duel prestižnější, ale spíše zajímavější. Vždycky se v případě takových duelů musí přežít ten první zápas, protože při těch dalších už se o tom nemluví. (úsměv) Stejně tak to bylo i v Příbrami, takže si to splním všechno hned v prvním měsíci. Je to pro mě tedy zajímavější utkání, těším se na fanoušky a na pár lidí z klubu, ale to je celé, soustředím se hlavně na svůj tým."

Na půdě Slovanu nečeká teplické hráče nic jednoduchého, protože Liberec předvádí v letošní sezóně velmi dobré výkony: "Liberec se hodně zvednul, mají velmi dobrý tým, ale my tam pojedeme vyhrát. Chceme vyhrát každý zápas a s tím pojedeme i do Liberce," říká k utkání Jakub Hora, který se s Plzní vrátil do základní jedenáctky místo zraněného Patrika Dresslera. Ten bude chybět i v nedělním utkání.


Na utkání na stadion U Nisy pořádá zájezd Oficiální fanklub FK Teplice. Cena zájezdu je 200 Kč + cena lístky. Přihlášky je možné zasílat na marik@fanklubfkt.cz. Utkání, které se hraje 23. srpna od 17:00 bude řídit trojice Jílek - Vlasjuk, Kubr.

Stínadla TV