Obrázek článku

Vondrášek v Ústí exceloval

Tomáš Vondrášek, který v minulém týdnu odešel na hostování do Ústí nad Labem se ve staronovém působišti uvedl parádně. K vítězství nad HFK Olomouc v poměru 2:1 přispěl brankou a asistencí. "Nahrál na góla, dal gól, co víc k tomu říct," neměl po utkání slov trenér Ústí Svatopluk Habanec.

"Podařená premiéra, připravil jsem jednu branku, jednu jsem dal. Asi jsem si nemohl přát lepší začátek. Je důležité, že jsme urvali tři body, při našem postavení jsou hodně důležité," pochvaloval si po zápase sám Vondrášek.


O vítězství "Army" rozhodla spolupráce kmenových hráčů Teplic, branku a asistenci zaznamenal totiž i Jan Franc. "Přihráli jsme si vzájemně na branku, známe se už z dorostu, takže v naší spolupráci není problém," hodnotil mladý forvard.

Vrátil se také k rozhodování o hostování do konce podzimu. "S trenérem Plíškem jsme to projednávali a rozhodli jsme se, že pro mě bude lepší, abych hrál pravidelně než čekal na nějaké doskakování do zápasů," popsal své důvody pro odchod z Teplic.

Do zápasu zasáhli také další hráči, kteří v Ústí hostují z Teplic, deset minut před koncem byl střídán Rudnytskyy a celý zápas odehrál Dvořák.

Stínadla TV